Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήγε και κέρδισε το «The Voice» ως καλόγρια - Πλέον άλλαξε ζωή και είναι... αγνώριστη

Πήγε και κέρδισε το «The Voice» ως καλόγρια – Πλέον άλλαξε ζωή και είναι… αγνώριστη

Η ιστορία της καλόγριας που κέρδισε το ριάλιτι μουσικής «The Voice» και μετά άλλαξε τα πάντα

Μεγάλος ντόρος είχε ξεσπάσει με μια καλόγρια από την Σικελία, η οποία αποφάσισε να πάρει μέρος στο ριάλιτι μουσικής «The Voice».

Η καλόγρια Cristina Scuccia είχε σοκάρει τους κριτές του ιταλικού «The Voice», όταν στην blind audition της για το σόου το 2014, τραγούδησε το τραγούδι No One της Αλίσια Κις.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι η εκπληκτική φωνή προερχόταν από την καλόγρια, η αείμνηστη Ραφαέλα Καρά που ήταν τότε μέλος της κριτικής επιτροπής είχε πει: «Δεν μπορούσα να μιλήσω για αρκετά λεπτά».

Η Scuccia, η οποία τότε ήταν μοναχή στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέρδισε το «The Voice» με την ερμηνεία της στο What a Feeling, το τραγούδι από την ταινία Flashdance.

Κυκλοφόρησε και δίσκο, τον οποίο έδωσε στον Πάπα Φραγκίσκο, στο οποίο περιλαμβανόταν και μια version του Like a Virgin της Μαντόνα.

Οκτώ χρόνια μετά από αυτή την επιτυχία της, η Scuccia ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την εκκλησία. Πλέον η ζωή της έχει αλλάξει.

Με ψηλοτάκουνα και ένα κόκκινο κουστούμι, με piercing στη μύτη και μακριά μαλλιά ελεύθερα, είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου με θάρρος. Η αλλαγή είναι ένα σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική. Υπάρχει σωστό ή λάθος;».

«Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τι μπορεί να λένε οι άλλοι για μένα. Έκανα ένα άλμα και ανησυχούσα ότι θα κατέληγα κάτω από μια γέφυρα, πάντα το έλεγα αυτό στον ψυχολόγο μου».

Η ίδια λέει ότι τώρα ζει «με ένα χαμόγελο» στην Ισπανία, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα.

Δείτε πως είναι σήμερα

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024