Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κρυφή εικόνα στην Toblerone - Κάτι που μόνο λίγοι έχουν δει

Η κρυφή εικόνα στην Toblerone – Κάτι που μόνο λίγοι έχουν δει

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε καταναλώσει αρκετές Toblerone στη ζωή μας, λίγοι όμως έχουν παρατηρήσει την κρυφή εικόνα στο logo της διάσημης σοκολάτας.

Φαίνεται όμως πως οι περισσότεροι που καταναλώνουν τη διάσημη σοκολάτα Toblerone δεν στέκονται και τόσο πολύ στη συσκευασία. Είσαι σίγουρος ότι είχες παρατηρήσει προσεκτικά την εικόνα που κρύβει το logo;

Η Stephanie, μητέρα ενός δεκάχρονου αγοριού, έκανε ένα tweet το σχόλιο του γιου της όταν πήρε για πρώτη φορά στα χέρια του τη διάσημη ελβετική σοκολάτα.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως: Τόσο καιρό τρώμε τη σοκολάτα λάθος

«Ο γιος μου έφαγε σήμερα την πρώτη του Toblerone και με ρώτησε τι συμβολίζει η αρκούδα. «Ποια αρκούδα;» του απάντησα. Και έτσι μόλις ανακάλυψα τι ακριβώς απεικονίζεται στο logo».

Η εξήγηση για το logo της Toblerone

Και για αυτό υπάρχει φυσικά μια εξήγηση. Η περιοχή των Άλπεων χαρακτηρίζεται από το δικό της είδος αρκούδας εκτός από το τραχύ τοπίο της.

Θεωρήθηκε, επομένως, λογικό από τους υπεύθυνους της εταιρείας να εμφανίζονται και τα δύο στο εμβληματικό λογότυπο της σοκολάτας.

Το παγκοσμίως γνωστό brand σοκολάτας δημιουργήθηκε το 1908 από τους Theodor Tobler και Emil Baumann στη Βέρνη της Ελβετίας και περιέχει νουγκά, αμύγδαλα και μέλι.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ελάχιστοι τελικά άνθρωποι είχαν δώσει σημασία στο logo της Toblerone. Οι περισσότεροι αρκούνται απλά στη γλυκιά απόλαυση.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter που σχολίασαν το περιστατικό ανέφεραν ότι το περιτύλιγμα είναι και το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται όταν αγοράζουν τη διάσημη σοκολάτα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024