Βόλος: Χειροπέδες σε 50χρονο που απειλούσε την κόρη του – «Δεν θα ζήσεις παλιοκόριτσο»
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας στον Βόλο απείλησε και εξύβρισε τη 14χρονη κόρη του για ασήμαντη αφορμή
Ο 50χρονος ο οποίος συχνά είχε βίαια ξεσπάσματα, συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο άνδρας από τον Αλμυρό Βόλου απείλησε να σκοτώσει την 14χρονη κόρη του επάνω σε ένα καβγά, για ασήμαντη αφορμή.
«Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις παλιοκόριτσο» φώναζε ο πατέρας στο 14χρονο κορίτσι και όλα δείχνουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά καθώς σύμφωνα με το MEGA η βία κυριαρχούσε στο σπίτι. Στην προσπάθεια της πεθεράς του, να βοηθήσει το παιδί, έπεσε και εκείνη θύμα της οργής του.
Μήνυση
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο επεισόδιο ανάγκασε τη μητέρα του παιδιού να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση. Ο 50χρονος συνελήφθη και δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν απείλησε και δεν εξύβρισε το παιδί και την πεθερά του.
Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του ώστε να μην πλησιάσει την οικογένεια.
Τι βρέθηκε στην κατοχή του
Σε έρευνα της αστυνομίας μετά την καταγγελία, βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του τέσσερα μαχαίρια που κατείχε παράνομα αλλά και μια καραμπίνα, για την οποία κατείχε νόμιμη άδεια χρήσης.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εξύβριση κατά συρροή, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή.
- Ελλάδα – Τουρκία διαπιστώνουν πρόοδο στη Θετική Ατζέντα και αναζητούν τις συμφωνίες ενόψει ΑΣΣ
- Ταρέμι: «Ξέραμε πως μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» (vid)
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη


