Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τελικά μήπως είναι προτιμότερο να βγαίνουμε με... τρεις αντί για έναν;

Τελικά μήπως είναι προτιμότερο να βγαίνουμε με… τρεις αντί για έναν;

Ένα αποτυχημένο ραντεβού που άλλαξε πολλά

Μια σύντομη σχέση που δεν ευόδωσε άλλαξε την οπτική της 28χρονης Serena Kerrigan για τα ραντεβού. Ειδικότερα, ένας τύπος με τον οποίο είχαν βγει κάποια ραντεβού την παράτησε στέλνοντάς της απλά ένα μήνυμα, κάτι που την αναστάτωσε και τη στεναχώρησε και έτσι αποφάσισε να… αλλάξει τακτική.

Έτσι, πια η 28χρονη βγαίνει ταυτόχρονα ακόμα και με τρεις άνδρες για να μην «υπερενθουσιάζεται» με έναν μόνο και να «γλιτώνει», όπως λέει, στεναχώριες όταν κάποιος από τους υποψήφιους συντρόφους της εξαφανίζεται.

«Όταν έβγαινα με έναν μόνο άνδρα, ήμουν τόσο προσκολλημένη» εξηγεί μιλώντας στη New York Post η παραγωγός και επιχειρηματίας. «Νιώθω λες και έπεφτα στον έρωτά τους αμέσως» λέει για την εποχή που έβγαινε ραντεβού με έναν μόνο τύπο και τονίζει ότι το να δει τη διαδικασία αλλιώς βγαίνοντας πια με παραπάνω από έναν άντρες είναι «ό,τι καλύτερο για την αυτοπεποίθησή της».

Όπως εξηγεί, δεν βλέπει και τους τρεις άντρες με τους οποίους βγαίνει αυτόν τον καιρό, κάθε εβδομάδα και απλά μοιράζει τον χρόνο της έτσι ώστε να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους και να έχουν εποικοδομητικές συζητήσεις.

Η Kerrigan μοιράστηκε τις σκέψεις της στο TikTok και έμεινε άναυδη από το πόσοι άνθρωποι συμφώνησαν μαζί της και είχαν δοκιμάσει το ίδιο πράγμα. Πολλοί από τους χρήστες που σχολίασαν την ανάρτησή της, η οποία έχει πάνω από 448.000 προβολές, σημείωσαν ότι αυτή η τακτική τους βοήθησε πολύ με τα ραντεβού τους.

@serenakerrigan #stitch with @mariahgrippo never forget the rule of thirds #datingadvice #ghosting #datingtips #single ♬ original sound – SFK

Αντί να αισθάνονται ότι τις «επέλεξε» ένας άντρας για να βγουν ραντεβού, ο «κανόνας των τριών» τους επιτρέπει να «επιλέγουν» οι ίδιες τον άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά θέλουν να είναι μαζί.

Η 25χρονη Κιάρα, μία από τις γυναίκες που σχολίασαν το βίντεο της Serena, δήλωσε στην Post ότι «ο κανόνας των τριών» είναι πλέον η «αγαπημένη της μέθοδος για ραντεβού».

«Συνήθιζα να δένομαι γρήγορα μαζί τους, ακόμη και όταν ήξερα ότι δεν ταιριάζαμε τόσο πολύ ή ακόμα και όταν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια για τη συμπεριφορά τους» δήλωσε η βοηθός παραγωγού ενός σχεδιαστή κοσμημάτων με έδρα το Τορόντο στον Καναδά.

Η Κιάρα αυτή τη στιγμή βλέπει τρία άτομα και εφαρμόζει τον κανόνα των τριών εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Όπως λέει, η τακτική αυτή έχει αλλάξει την οπτική της και τη βοηθάει να μην πληγώνεται εύκολα. «Δεν αισθάνομαι καμία πίεση ή άγχος. Αν σταματήσουμε να βλεπόμαστε δεν θα στεναχωρηθώ, θα προχωρήσω τη ζωή μου» τονίζει.

Και η θεραπεύτρια και σύμβουλος ραντεβού, Jaime Bronstein από το Λος Άντζελες εξήρε την ιδέα να βγαίνετε περιστασιακά με περισσότερα από ένα άτομα. «Νομίζω ότι είναι πολύ έξυπνο να μην βάζεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι» λέει χαρακτηριστικά.

«Είναι υγιές, τουλάχιστον μέχρι να κάνεις με τον άλλον “τη συζήτηση”» λέει.

Το να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς ανθρώπους διώχνει τη νευρικότητα που έχουμε όταν βγαίνουμε με κάποιον και μειώνει τις πιθανότητες να χτίσουμε κάποιον σύντροφο εξιδανικευμένα στο κεφάλι μας, εξηγεί η Bronstein.

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αφθονία στη ζωή και έχουμε πολλαπλές επιλογές. Δεν είναι υγιές να εστιάζουμε μόνο σε ένα άτομο» συμβουλεύει και υποστηρίζει ότι αυτή η πρακτική είναι ιδιαίτερα λειτουργική για τις γυναίκες.

«Οι άνδρες νιώθουν πιο άνετα να βγαίνουν με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα σε σχέση με τις γυναίκες» που μερικές φορές αισθάνονται ότι είναι «σχεδόν λάθος» να βγαίνουν με περισσότερα από ένα άτομα.

«Είμαι πολύ πιο ανοιχτή πια. Αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι έχεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής και ότι μπορείς να διαλέξεις τον καλύτερο από ξεχωριστούς ανθρώπους» επιβεβαιώνει η Serena Kerrigan.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024