Νίκη με ανατροπή για τη Ρόμα (3-1) – Άνετα η Άρσεναλ (1-0)
Η Ρόμα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Λουντογκόρετς πήρε τη νίκη με σκορ 3-1, ενώ η Άρσεναλ έφτασε μια… επαγγελματική νίκη (1-0) κόντρα στη Ζυρίχη.
Η 6η αγωνιστική και μαζί οι όμιλοι του Europa League ολοκληρώθηκαν, με τη Ρόμα να φτάνει στη νίκη με σκορ 3-1 επί της Λουντογκόρετς, παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.
Ο Ρικ στο 42′ έδωσε προβάδισμα στους Βούλγαρους, όμως στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Ο Πελεγκρίνι στο 56′ και στο 65′ με δύο τέρματα έφερε την ανατροπή, για να έρθει ο Ζανιόλο να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Η Άρσεναλ έφτασε σε μια… επαγγελματική νίκη κόντρα στη Ζυρίχη, επικρατώντας με σκορ 1-0, χάρη στο γκολ του Κίεραν Τίρνεϊ στο 17ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα τερμάτισε στην κορυφή, με τους Ελβετούς να μένουν στην τελευταία θέση.
Ακόμη, η ΑΕΚ Λάρνακας έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στη Ρεν. Ο Αμπλίν έκανε το 1-0 στο 17′, για να έρθει ο Ράφα Λόπες στο 76ο λεπτό και να κάνει το τελικό 1-1.
Έτσι οι Γάλλοι θα συνεχίσουν στο Europa League, ενώ οι Κύπριοι θα συνεχίσουν στο Europa Conference League.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.