Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μασκ: Στίβεν Κινγκ και Monty Python βάλλουν κατά του άπληστου μεγιστάνα για τη συνδρομή στο Twitter

Μασκ: Στίβεν Κινγκ και Monty Python βάλλουν κατά του άπληστου μεγιστάνα για τη συνδρομή στο Twitter

Ο Έλον Μασκ όχι μόνο απολύει εργαζόμενους στο Twitter, αλλά επιθυμεί να βάλει συνδρομή για να επιβεβαιώσει κάποιος τον λογαριασμό του.

Στο «στόχαστρο» εκατομμυρίων χρηστών του Twitter έχει μπει ο Έλον Μασκ μετά τις τελευταίες του κινήσεις. Ο μεγιστάνας εισήλθε στη νέα του επιχείρηση κρατώντας έναν νιπτήρα κι αφού με την ανάληψη καθηκόντων του απέλυσε υψηλόβαθμα στελέχη του Twitter, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει τώρα και με το 50% των εργαζομένων της εταιρείας, που πρόκειται να μάθουν αν θα συνεχίσουν να έχουν δουλειά μέσω email.

Δείτε την είσοδο του Μασκ

Αντιδράσεις για τη συνδρομή στο Twitter

Την ίδια στιγμή, ο Μασκ ανακοίνωσε πως για να συνεχίσουν να έχουν οι χρήστες της πλατφόρμας επαληθευμένους λογαριασμούς θα πρέπει να πληρώνουν 20 δολάρια τον μήνα, για να το πάρει πίσω λίγο αργότερα και να ρίξει το ποσό στα 8 δολάρια, μετά από αντιπαράθεση στο Twitter με τον γνωστό συγγραφέα τρόμου Στίβεν Κινγκ.

Ο Μασκ επανήλθε στο θέμα, λέγοντας ότι πήρε την ιδέα να χρεώνει κάποιον που διαμαρτύρεται από τους Monty Python. Όπως, ήταν φυσικό, η βρετανική σατιρική κολεκτίβα απάντησε με αιχμηρό τρόπο στο σχόλιο του μεγιστάνα, αν και αυτά τα tweets δεν είναι πλέον διαθέσιμα στον «αέρα» του Twitter.

«Έκλεψα εντελώς την ιδέα να χρεώνω για προσβολές και διαπληκτισμούς από τους Monty Python, για να είμαι ειλικρινής», έγραψε ο Μασκ, με τον Έρικ Άιντλ των Monty Python να του απαντάει: «Δηλαδή, έχεις το δικαίωμα να κλέβεις αλλά θέλεις να μας χρεώσεις για να επαληθεύσουμε το ποιοι είμαστε; Καλή τύχη με αυτό, λοιπόν».

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024