Ηλίας Ζερβός: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού
Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 65 ετών
Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον θάνατο του Ηλία Ζερβού, στα 65 του χρόνια.
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή το πρωί της Δευτέρας (31/10) από τον Σπύρο Μπιμπίλα.
- Διαβάστε επίσης: Ηλίας Ζερβός: Ο «χασοδίκης» του Άκρως Οικογενειακόν – Το Κωνσταντίνου και Ελένης, οι μεταγλωττίσεις και το θέατρο
Λίγες ώρες μετά, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστό ότι η κηδεία του Ηλία Ζερβού, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 10:15, στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.
«Όλοι λυπηθήκαμε πολύ σήμερα με την ξαφνική αναχώρηση του Ηλία μας. Η εξόδιος ακολουθία την Πέμπτη στις 10.15 το πρωί στο Γ’ Κοιμητήριο Νίκαιας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η ανάρτησή του
Ποιος ήταν ο Ηλίας Ζερβός
Ο Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.
Έχει αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.
Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου Κατακουζινού, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442