Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρι Λι Λιούις: «Πέθαναν» τον θρύλο της rock 'n roll - Τι απαντά ο εκπρόσωπός του

Τζέρι Λι Λιούις: «Πέθαναν» τον θρύλο της rock ‘n roll – Τι απαντά ο εκπρόσωπός του

«Είναι ζωντανός. Ανακοινώθηκε εσφαλμένα η είδηση»

Θλίψη προκάλεσε στους θαυμαστές του Τζέρι Λι Λιούις, η είδηση του θανάτου του, σε ηλικία 87 ετών.

Την Τετάρτη (26/10) το βράδυ, το ΤΜΖ μετέδωσε ότι ο θρύλος της rock ‘n roll άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Μέμφις.

Ωστόσο, πρόκειται για fake news. Λίγες ώρες μετά, o εκπρόσωπός του διέψευσε τον θάνατό του και τόνισε ότι ο Τζέρι Λι Λιούις είναι ολοζώντανος.

«Είναι ζωντανός. Το ΤΜΖ ανακοίνωσε εσφαλμένα την είδηση από μία γελοία, ανώνυμη πληροφορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 87χρονος είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν έχει φύγει όμως από τη ζωή.

«Ήταν πολύ άρρωστος με γρίπη»

Μάλιστα, η πλευρά του παρέπεμψε σε ανάρτηση στο Facebook στις 19 Οκτωβρίου. Σε αυτή, ο μουσικός δείχνει αδύναμος αλλά είναι ζωντανός. Στη λεζάντα της δημοσίευσης γίνεται ειδική μνεία στην απουσία του μουσικού από την τελετή ένταξής του στο Hall of Fame της μουσικής κάντρι.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή, ο Τζέρι Λι Λιούις επιτέλους εισήχθη στο Country Music Hall of Fame. Ο θρυλικός Τζέρι Λι ήταν πολύ άρρωστος με γρίπη για να παρευρεθεί στην τελετή. Ο καλός του φίλος Κρις Κριστόφερσον παρέλαβε την τιμή από τον Χανκ Γουίλιαμς Τζ. και ο Κρις και η σύζυγός του Λίσα είχαν την ευγένεια να έρθουν στο Μέμφις και να την παραδώσουν αυτοπροσώπως στον Τζέρι Λι».

Μέσω της ίδιας ανάρτησης ο μουσικός στέλνει και ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του: «Με ειλικρινή θλίψη και απογοήτευση σας γράφω σήμερα άρρωστος, από το κρεβάτι μου, αντί να μπορώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου προσωπικά. Προσπάθησα όσο μπορούσα για να αποκτήσω τη δύναμη να έρθω σήμερα – το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία από τότε που το έμαθα νωρίτερα φέτος. Ζητώ την ειλικρινή μου συγγνώμη σε όλους σας που χάσατε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση, αλλά ελπίζω να σας δω όλους σύντομα».

Δείτε την ανάρτηση

Σημειώνεται ότι το TMZ μετά τη διάψευση από τον εκπρόσωπο του Λιούις ζήτησε με νέα ανακοίνωση συγγνώμη. «Νωρίτερα σήμερα μας μεταφέρθηκε από κάποιον που ισχυρίστηκε ότι είναι ο εκπρόσωπός του ότι ο Λιούις πέθανε. Αυτό αποδείχθηκε αναληθές».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024