Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Ανάρτηση - καταπέλτης, «τα έχουμε κάνει χάλια, ντρέπομαι»

Δανάη Μπάρκα: Ανάρτηση – καταπέλτης, «τα έχουμε κάνει χάλια, ντρέπομαι»

Η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις με τους διαδικτυακού της φίλους δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο συνοδεία του νεαρού ζευγαριού που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η Δανάη Μπάρκα απόψε το βράδυ θέλησε να πάρει θέση στην είδηση για την αυτοκτονία του gay ζευγαριού στην Αρμενία.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσίαστρια έγραψε πως «ένα ζευγάρι Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Ε αφού πρώτα ανέβασε φωτογραφίες που αποκάλυψαν την αγάπη τους. Άρα: ζούμε σε έναν κόσμο που φαινομενικά ΟΛΟΙ παλεύουμε για την ισότητα,την Ειρήνη & την αγάπη αλλά ουσιαστικά τα έχουμε κάνει ΧΑΛΙΑ. Γιατί αντί να μας νοιάζει η ζωή μας και το πως θα εξελιχθούμε μας νοιάζει πως θα πούμε την κακία μας,πως θα τονίσουμε το δραμα του άλλου για να αισθανθούμε καλύτερα,πώς θα υποβαθμίσουμε κάποιον μήπως καταφέρουμε να ανέβουμε εμείς και πως θα σπειρουμε διχόνοια. Αυτό μας αφορά όλους».

Διαβάστε επίσης: Λάουρα Νάργες, η τρυφερή εξομολόγηση στο γιο της: «Είμαστε ένα μήνα μαζί»

Λόγος αιχμηρός

«Εμάς που βγαίνουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση κι αντί να αναπαράγουμε κάτι ευχάριστο ή να ψάξουμε τρόπους ψυχαγωγίας βγάζουμε στο φως μαυρίλα, ξεκατίνιασμα, επίκριση και δηθενιά, εκείνους που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γραφουν τίτλους φέρνοντας ανθρώπους σε δύσκολη θέση, εκείνους που κρυμμένοι σε ψευτικα προφίλ επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε οι ίδιοι την αλήθεια τους κάθονται και λένε τον καθένα «γκει, αδερφή, κοντο, χοντρό, ανορεξικό,άχρηστο», εκείνους που ενδιαφέρονται μόνο για την παρτη τους χωρίς να συνειδητοποιούν ότι σ’ αυτό τον κόσμο που δημιουργούμε, θα αναγκαστούμε να ζήσουμε άρα όλο θα γυρίσει μπουμερανγκ, σε εκείνους που νοιαζονται ΜΟΝΟ για τον εαυτούλη τους και ξεχνάνε ότι τα παιδιά μας θα ζήσουν και θα το βιώσουν όλο αυτό,και σε εκείνους που δεν βάζουν ποτέ την θέση τους,στα παπούτσια του άλλου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024