Άννα Αδριανού για Χρήστο Πολίτη: «Όταν συμμετέχεις σε μια τέτοια επιτυχία, είναι αγνωμοσύνη αυτό»
Η Άννα Ανδριανού σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη
Η ηθοποιός και σεναριογράφος, Άννα Αδριανού μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη αναφορικά με το σίριαλ «Λάμψη» αλλά και τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη.
Για την «κόντρα» που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ηθοποιών Χρήστου Πολίτη και Κάτιας Δανδουλάκη για την περίοδο που συνεργάζονταν στο σίριαλ «Λάμψη» ρωτήθηκε η Άννα Αδριανού.
Διαβάστε επίσης: Χρήστος Πολίτης: Σκληρή απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη – «Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, έχει ανάγκη την προβολή»
Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε πως η σχέση της με τον δημιουργό του σίριαλ, Νίκο Φώσκολο ήταν εξαιρετική. «Μου έστελνε τις περιλήψεις των επεισοδίων και μου ζήταγε να γράψω διαλόγους» αναφέρει.
Σχετικά με την δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη πως ο Χρήστος Πολίτης ενδέχεται να πάσχει από κατάθλιψη δηλώνει: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη. και εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο».
Εξήγησε ωστόσο πως η δουλειά της απείχε από το πλατό οπότε δεν μπορεί να γνωρίζει το κλίμα που επικρατούσε.
«Όταν συμμετέχεις σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, είναι μια αγνωμοσύνη απέναντι στη ζωή» καταλήγει η ηθοποιός σχετικά με τον Χρήστο Πολίτη.
Δείτε το βίντεο
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο
