Άννα Αδριανού για Χρήστο Πολίτη: «Όταν συμμετέχεις σε μια τέτοια επιτυχία, είναι αγνωμοσύνη αυτό»
Η Άννα Ανδριανού σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη
Η ηθοποιός και σεναριογράφος, Άννα Αδριανού μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη αναφορικά με το σίριαλ «Λάμψη» αλλά και τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη.
Για την «κόντρα» που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ηθοποιών Χρήστου Πολίτη και Κάτιας Δανδουλάκη για την περίοδο που συνεργάζονταν στο σίριαλ «Λάμψη» ρωτήθηκε η Άννα Αδριανού.
Διαβάστε επίσης: Χρήστος Πολίτης: Σκληρή απάντηση στην Κάτια Δανδουλάκη – «Μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, έχει ανάγκη την προβολή»
Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε πως η σχέση της με τον δημιουργό του σίριαλ, Νίκο Φώσκολο ήταν εξαιρετική. «Μου έστελνε τις περιλήψεις των επεισοδίων και μου ζήταγε να γράψω διαλόγους» αναφέρει.
Σχετικά με την δήλωση της Κάτιας Δανδουλάκη πως ο Χρήστος Πολίτης ενδέχεται να πάσχει από κατάθλιψη δηλώνει: «Μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη. και εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο».
Εξήγησε ωστόσο πως η δουλειά της απείχε από το πλατό οπότε δεν μπορεί να γνωρίζει το κλίμα που επικρατούσε.
«Όταν συμμετέχεις σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, είναι μια αγνωμοσύνη απέναντι στη ζωή» καταλήγει η ηθοποιός σχετικά με τον Χρήστο Πολίτη.
Δείτε το βίντεο
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Ελ Κααμπί (vid)
- Έχουν περάσει 38 χρόνια από την έναρξη της Πρώτης Ιντιφάντα και οι Παλαιστίνιοι ακόμα αγωνίζονται
- Αγρότες: Καταστολή στα μπλόκα, εισαγγελείς και «εγκληματικές οργανώσεις» απέναντι σε ένα κίνημα που φουντώνει
- Η εποχή του OnlyFans – Όταν η οικειότητα και η μοναξιά γίνονται εμπορεύματα
- Ο Τσικίνιο είχε την πρώτη φάση του Ολυμπιακού (vid)
- Τα μηνύματα της 20χρονης με τον 14χρονο στον Χολαργό – Τι υποστηρίζει ένας από τους δράστες
- Καλύβια: Αυτά είναι τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο ΙΧ – Κρατά το στόμα του κλειστό ο 37χρονος
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442