Χαλκιδική: Σκότωσε 53χρονο με τσεκούρι – Άγριο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας
Ένα άγριο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 53χρονος άνδρας εκτυλίχθηκε, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε περιοχή της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
Διαβάστε επίσης: Την κυνήγησε, την σκότωσε και την έθαψε: Τον ανακάλυψαν μετά από 26 χρόνια – Το πτώμα της ακόμα…
Το χρονικό του επεισοδίου
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, δύο αδέρφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 47 ετών, λόγω προσωπικών διαφορών πιάστηκαν στα χέρια με έναν 53χρονο και τα δύο παιδιά του ηλικίας 24 και 18 ετών, αγόρι και κορίτσι αντίστοιχα.
Ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε ερωτική σχέση.
Ο 47χρονος αδερφός του άρπαξε τσεκούρι και με το πίσω μέρος του χτύπησε τον 53χρονο πατέρα των παιδιών στο στήθος και στον θώρακα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον άτυχο 53χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου 2022 τα δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 47 ετών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)

























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442