Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Στα Δικαστήρια η Πισπιρίγκου - Πήρε προθεσμία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πάτρα: Στα Δικαστήρια η Πισπιρίγκου – Πήρε προθεσμία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Μια πληθώρα στοιχείων που έχουν συλλέξει οι αρχές φέρνει την 34χρονη ως την μοναδική υπαίτια για τις δολοφονίες των δύο κοριτσιών

Στα δικαστήρια προσήχθη πριν λίγα λεπτά η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας που την έχει καλέσει σε απολογία για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας.

Η κατηγορούμενη, η οποία αντιμετωπίζει και πάλι το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος των δύο παιδιών της, πήρε προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου ούτως ώστε να προετοιμάσει την υπεράσπιση της με το δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια.

Την ημέρα εκείνη θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που φέρεται να τέλεσε σε βάρος των δύο παιδιών της της Μαλένας και της Ίριδας.

Μετά, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση και σε αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την Ρούλα Πισπιρίγκου – Το είπε ο ίδιος

Οι θάνατοι των δύο παιδιών

Μια πληθώρα στοιχείων που έχουν συλλέξει οι αρχές φέρνει την 34χρονη ως την μοναδική υπαίτια για τις δολοφονίες των δύο κοριτσιών. Η μητέρα, σύμφωνα με όσα της αποδίδονται, φαίνεται να λειτουργούσε με ένα συγκεκριμένο τρόπο, ένα modus opernadi που ως σκοπό είχε να τερματιστεί η ζωή των παιδιών.

Στη δικογραφία για την ανθρωποκτονία κατά συρροή που καλείται να αντικρούσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα φαίνεται να περιγράφεται ως «ένα παιδί κοινωνικό και πρόσχαρο» που «έφυγε εντελώς ξαφνικά» ενώ είχε ξεπεράσει το πρόβλημα της λευχαιμίας και είχε ελεγχθεί ιατρικά πριν ξεκινήσει την χημειοθεραπεία χωρίς να εντοπιστεί άλλο ζήτημα υγείας.

Όσον αφορά το μικρότερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη, την Ίριδα που πέθανε στο δωμάτιο που κοιμόταν μαζί με την Τζωρτζίνα, η εκτίμηση των δικαστικών αρχών περί εγκληματικής ενέργειας της μητέρας βασίζονται κυρίως στα σημάδια αίματος στο στόμα της. Και σε αυτήν την, κατά τις αρχές, δολοφονία, η μητέρα φαίνεται να καθυστέρησε να ειδοποιήσει τις ιατρικές υπηρεσίες, γεγονός που προκύπτει από την νεκρική ακαμψία που είχε επέλθει όταν πήγαν στο σπίτι της οικογένειας .

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024