Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το λαμπραντόρ που πήγαινε μόνο του με το λεωφορείο στο πάρκο πεθαίνει σε ηλικία 10 ετών

Το λαμπραντόρ που πήγαινε μόνο του με το λεωφορείο στο πάρκο πεθαίνει σε ηλικία 10 ετών

Οι εκδρομές της ξεκίνησαν το 2015 όταν ο ιδιοκτήτης της Eclipse, στο Σιάτλ, δεν πρόσεξε ότι η μαύρη λαμπραντορίνα μπήκε μόνη της στο λεωφορείο και κατέβηκε στη σωστή στάση.

Η Eclipse στο λεωφορείο. Οι συνεπιβάτες απολάμβαναν να χαϊδεύουν το κουτάβι κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους. Αυτή είναι μια συνηθισμένη λεζάντα σε πολλές φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου από το 2015 και μετά, όταν η μικρή λαμπραντορίνα πήρε τους δρόμους.

Ανεξάρτητη, λατρεμένη, είδωλο. Και δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή στα 10 της χρόνια.

Μια αγαπημένη σκυλίτσα της περιοχής του Σιάτλ, γνωστή για το ότι έκανε μόνη της βόλτα με το λεωφορείο στη μεγάλη πόλη των ΗΠΑ προκειμένου να πάει στο πάρκο σκύλων, πέθανε σε ηλικία 10 ετών.

Η Eclipse, ένα μαύρο λαμπραντόρ, είχε γίνει η σταθερή αγάπη του Σιάτλ αλλά και διάσημη σε όλο τον κόσμο για τις σόλο διαδρομές της με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Photo: YouTube

Η περίεργη συνήθειά της ξεκίνησε το 2015, όταν ο ιδιοκτήτης της, Jeff Young, κάπνιζε και δεν πρόσεξε εγκαίρως ότι η Eclipse είχε μπει μόνη της στο λεωφορείο. Το λεωφορείο στη συνέχεια έφυγε, αλλά η Eclipse βγήκε στη σωστή στάση και αργότερα βρέθηκε από τον Young να παίζει χαρούμενη στο αγαπημένο πάρκο σκύλων.

Στη συνέχεια έκανε τακτικά ατομικές βόλτες στο πάρκο, συνήθως δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Φίλη με όλους, έγινε γνωστή στην κοινότητά της και ιδιαίτερα στους συνεπιβάτες του λεωφορείου που απολάμβαναν να χαϊδεύουν το κουτάβι κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους.

Το King Country Metro, η δημόσια υπηρεσία μεταφορών του Σιάτλ, καλωσόριζε τον ιδιόμορφο επιβάτη σε κάθε διαδρομή. Η «Έκλειψη» έγινε τελικά πρεσβευτής της ράτσας της.

View this post on Instagram

A post shared by Eclipse (@d_line_dog)

Το 2015, η Eclipse πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό μουσικό βίντεο με τίτλο Bus Doggy Dog για το King County Metro. Με ένα πάσο λεωφορείου δεμένο στο λουρί της, η Eclipse φαινόταν να τρέχει σε όλο το Σιάτλ, να τρώει σε εστιατόρια φιλικά προς τους σκύλους, να ψωνίζει λιχουδιές και να επισκέπτεται έναν τοπικό κινηματογράφο.

Σε μια σελίδα στο Facebook που έφτιαξε για την τετράποδη φίλη του, με την ονομασία «Eclipse Seattle’s Bus Riding Dog», ο Young μοιράστηκε ότι πέθανε λίγο μετά τη διάγνωση καρκινικών όγκων.

Έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα ειλικρινή μηνύματα σχετικά με την Eclipse Seattle’s Bus Riding Dog που αγαπήθηκε από τόσους πολλούς. RIP στον ουρανό των σκύλων δεν θα ξεχαστείς ποτέ γλυκό κορίτσι».

Μετά το θάνατό της, το King County Metro έγραψε στο Twitter: «Η Eclipse ήταν μια σούπερ γλυκιά, παγκοσμίως γνωστή, σκυλίτσα που οδηγούσε λεωφορείο και ένα πραγματικό είδωλο του Σιάτλ. Έφερες χαρά και ευτυχία σε όλους και μας έδειξες ότι τα καλά σκυλιά πάνε παντού».

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024