Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διατροφή: Ο νούμερο 1 σύμμαχος για την υγεία του σκύλου μας

Διατροφή: Ο νούμερο 1 σύμμαχος για την υγεία του σκύλου μας

Ο καλύτερος φίλος μας χρειάζεται γερό ανοσοποιητικό σύστημα και η τροφή του είναι το βασικό όπλο στη φαρέτρα μας

Το ασταμάτητο κούνημα της ουράς όταν γυρνάμε σπίτι μετά τη δουλειά. Οι βόλτες που κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή. Οι αγκαλιές στον καναπέ τα βράδια και τα πρωινά που ξεκινάνε με χαρούμενα γαβγίσματα. Τα γέλια στο παιχνίδι. Ο σκύλος μας κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη και είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους για την υγεία μας, αφού μειώνει τα επίπεδα άγχους και διώχνει μακριά κάθε στεναχώρια ενώ οι καθημερινές βόλτες μας αναγκάζουν να βγαίνουμε από το σπίτι μας και να γυμναζόμαστε.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε για χιλιοστή φορά ότι ο σκύλος μας είναι μέλος της οικογένειας μας. Το αποδεικνύουν οι εκατοντάδες φωτογραφίες του στο κινητό μας, η μόνιμη θέση του δίπλα μας, οι πολύωρες εξορμήσεις στο pet store για να βρούμε το ιδανικό κρεβατάκι και το παιχνίδι που θα του αρέσει περισσότερο. Τέλος, το αποδεικνύει η προσοχή με την οποία διαβάζουμε τις διατροφικές πληροφορίες στις συσκευασίες φαγητού έτσι ώστε να διαλέξουμε αυτή με τα καλύτερα και πιο ταιριαστά με το πεπτικό του σύστημα συστατικά, το οποίο επιπλέον θα πρέπει να του αρέσει σαν γεύση.

Η καρδιά μας κάνει ‘γουφ’

Στις γεύσεις της εταιρείας BELCANDO® ανακαλύψαμε όσα ψάχναμε για μια διατροφή με φυσικά και ισορροπημένα συστατικά. Η εταιρεία ακολουθεί την ολιστική φιλοσοφία για να παράξει τις τροφές της, η οποία σημαίνει στην πράξη:

  1. Οι τροφές BELCANDO®   (τόσο σε υγρή όσο και σε ξηρά μορφή) περιέχουν σαν βασικό συστατικό το κρέας
  2. Ότι χρησιμοποιεί συστατικά Superfoods
  3. Πρόκειται για τροφές που είναι ολόφρεσκα κατεργασμένες στον ατμό
  4. Χρησιμοποιούνται οι καλύτερης ποιότητας πρωτεΐνες
  5. Δεν περιέχονται τεχνητά συντηρητικά, ενισχυτές γεύσης, τεχνητές χρωστικές ουσίες ή GMO
  6. Έχει λάβει βραβεία αναγνώρισης ποιότητας

.

Κρέας κατάλληλο και για ανθρώπινη κατανάλωση είναι το πρώτο συστατικό των συνταγών της εταιρείας που μας τράβηξε την προσοχή καθώς θέλαμε η διατροφή του σκύλου μας να βασίζεται στα καλύτερα ποιοτικά υλικά. Επιπλέον θετικό στοιχείο ότι προέρχεται από μικρές φάρμες και παραγωγούς, για να διασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα της τροφής.

.

Την προσοχή μας τράβηξαν συστατικά όπως οι καρποί Chia, η ψίχα πυρήνων σταφυλιών και ο Αμάραντος, φυσικά υλικά που θέλουμε να συναντάμε στην τροφή του σκύλου μας. Όλα αυτά αλληλεπιδρούν φυσικά μεταξύ τους πετυχαίνοντας υψηλά επίπεδα βιταμινών και ενζύμων. Επιπλέον, αυτά τα συστατικά παρέχουν πολυφαινόλες (για αντιοξειδωτική δράση), Ω-3 λιπαρά οξέα (για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα) και άλλα χρήσιμα υλικά για καλή ενέργεια και φυσική κατάσταση του σκύλου μας.  Τέλος, οι απαραίτητες για τη διατροφή σε ζωάκια και ανθρώπους, φυτικές ίνες (για καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος) βρίσκονται και εδώ για να επιτύχουν σημαντικές πρεβιοτικές λειτουργίες. Όλα τα συστατικά μπλέκονται μαζί από την πρώτη στιγμή της παραγωγής για ακόμα πιο φυσικά αποτελέσματα.

Και φυσικά, με όλα τα παραπάνω έχουμε τα καλύτερα εφόδια για να έχει ο καλύτερος μας φίλος ευεξία και ενέργεια ώστε να ζήσει μαζί μας μια μακροχρόνια και χαρούμενη ζωή. Γιατί νούμερο 1 σύμμαχός μας σε αυτό είναι η διατροφή του.

.

Οι τροφές της BELCANDO® απευθύνονται σε σκυλιά όλων των ηλικιών και μεγεθών.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024