Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κατερίνα Λιόλιου μιλάει στο in για τα όνειρά της και το νέο της τραγούδι

Η Κατερίνα Λιόλιου μιλάει στο in για τα όνειρά της και το νέο της τραγούδι

Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται με τον Θοδωρή Φέρρη στο Romeo

Την Κατερίνα Λιόλιου την γνωρίσαμε μέσα από το The Voice αλλά πολύ γρήγορα χάραξε τη δική της πορεία στη μουσική.

Από το 2014, που κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μέχρι σήμερα έχει κάνει σταθερά και προσεκτικά βήματα και έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη στο Romeo σε ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της Αθήνας και ξεσηκώνει το κοινό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στο in για τα όνειρά της, την συνεργασία της με τον Φέρρη και το καινούργιο της τραγούδι.

Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι «Το Κατερινάκι σου».

Το νέο μου τραγούδι, «Το Κατερινάκι σου», το νιώθω τόσο δικό μου! Έχει αγαπηθεί από πάρα πάρα πολύ κόσμο και όχι μόνο από Κατερίνες! (γέλια)

Το έχουν επιμεληθεί δύο καλοί μου φίλοι και συνεργάτες, ο Χρήστος Σαντικάι και ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.

Το video clip είναι ιδιαίτερα κινηματογραφικό. Ποιανού ήταν η ιδέα;

Μου αρέσει να συλλαμβάνω εγώ τις ιδέες για τα video clip μου, η αρχική ιδέα μου ήρθε μόλις άκουσα το τραγούδι! Έπειτα την συζήτησα με τον Άλεξ Κωσταντινίδη και την εξελίξαμε παρέα! Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, οι ηθοποιοί έπαιξαν υπέροχα!

Σε ποια μέρη έχει γυριστεί;

Το video clip έχει γυριστεί σε ένα πολύ όμορφο χωριό της Χαλκίδας, πραγματικά από τα πιο ωραία χωριά που έχω δει! Κανείς μας δεν ήθελε να φύγει μετά το γύρισμα και να επιστρέψει στην Αθήνα. (γέλια)

Η συνεργασία σου με το Φέρρη ήταν από τα πιο πετυχημένα σχήματα του καλοκαιριού. Πως νιώθεις για αυτήν την επιτυχία;

Ο Θοδωρής είναι για εμένα το καλλιτεχνικό μου ταίρι. Ξεκινήσαμε μαζί πριν από 2 χρόνια και νομίζω ότι φέρνουμε τύχη ο ένας στον άλλον! Τον θαυμάζω πολύ και συνεχίζουμε τη συνεργασία αυτή η οποία στηρίζεται και σε μία βαθιά φιλία και τον χειμώνα! Μόνο ευγνώμων μπορώ να αισθάνομαι!

Μέχρι ποτέ θα είστε στο Romeo;

Στο Romeo θα βρισκόμαστε μέχρι μέσα Νοέμβρη και έπειτα θα ανέβουμε στηΘ εσσαλονίκη Barbarella. Σας ετοιμάζουμε πολύ όμορφα πράγματα και εκεί!

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολλά! Είμαι καθημερινά στο στούντιο καθώς ετοιμάζω τρία διαφορετικά project.

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε τέτοια καλλιτεχνική δημιουργία και αυτό φυσικά απαιτεί συνέπεια, καθημερινή δουλειά και συγκέντρωση. Φυσικά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα αν τα τραγούδια μου δεν άρεσαν στον κόσμο. Οι άνθρωποι που τα ακούν και τα αγαπούν είναι και ο σημαντικότερος κριτής.

Ξεκίνησες την πορεία σου από το The Voice. Τι θα συμβούλευες τα παιδιά που σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα μουσικό talent show;

Πράγματι ξεκίνησα την καλλιτεχνική μου πορεία 10 χρόνια πριν από το «The Voice». Πριν από αυτό συμμετείχα σε πολλά μαθητικά φεστιβάλ με ροκ και blues συγκροτήματα. Παράλληλα, πήγαινα στο ωδείο και παρακολουθούσα μαθήματα κιθάρας, θεωρίας αρμονίας και ιστορίας της μουσικής. Γενικά είμαι παιδί των σπουδών και της μελέτης. Μου αρέσει ότι κάνω να ξέρω γιατί το κάνω και να το έχω μελετήσει πολύ καλά από πριν.

Ένα talent show είναι μία καλή ευκαιρία να συστηθείς σε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων, θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με μία πόρτα που ανοίγει. Το αν θα περάσεις αυτή την πόρτα έχει να κάνει με την προσωπική δουλειά, την επιμονή και την αυτογνωσία της καλλιτεχνικής προσωπικότητας σου. Όσο περισσότερο γνωρίζεις τον εαυτό σου τόσο πιο στοχευμένα και άνετα, αβίαστα δηλαδή, γεννιούνται ιδέες. Αυτό λοιπόν που θα συμβούλευα ένα νέο παιδί, με την όποια μικρή εμπειρία μπορεί να έχω μέχρι τώρα στο χώρο, είναι πριν ξεκινήσει το οτιδήποτε να γνωρίζει καλά τον εαυτό του και να έχει ξεκάθαρους στόχους.

Τα υπόλοιπα είναι σίγουρο ότι θα συμβούν!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024