Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Πούλης στο in: Είναι πολύ δύσκολο η ελληνική οικογένεια να ξεφύγει από τα στερεότυπα

Σπύρος Πούλης στο in: Είναι πολύ δύσκολο η ελληνική οικογένεια να ξεφύγει από τα στερεότυπα

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός μιλάει για τη συνεργασία του στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», τον ρόλο του και τους ήρωες που έχουν αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Ο Σπύρος Πούλης ανήκει στους κωμικούς ηθοποιούς που διακρίνεται για το ταλέντο του, το πηγαίο χιούμορ του και την προσήλωση του με συνέπεια στο είδος της κωμωδίας. Φέτος πρωταγωνιστεί στη κωμική σειρά του MEGA, στο ρόλο του τυπικού οικογενειάρχη, αφοσιωμένου συζύγου, καλοσυνάτου γιου και προστατευτικού πατέρα.

Μιλήστε μας για τον ρόλο σας στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Ο ρόλος μου είναι αυτός του Κώστα, συζύγου της Μαίρης που ερμηνεύει η Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι ένα ζευγάρι 20 χρόνια παντρεμένοι, που αγαπά πολύ ο ένας τον άλλον. Υπάρχει σίγουρα η φθορά του χρόνου, αλλά προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις για να το αντιμετωπίσουν. Γονείς δύο παιδιών περίπου στην ηλικία των 20 χρόνων, με τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες.

Σημαντικό ρόλο στη ζωή του Κώστα αλλά και της οικογένειας του παίζει η μητέρα του, που υποδύεται η μοναδική Πηνελόπη Πιτσούλη. Είναι μοναχοπαίδι, την αγαπά πολύ και προσπαθεί να βρίσκει την ισορροπία μεταξύ όλων των αγαπημένων του προσώπων. Ο Κώστας είναι ένας καλός άνθρωπος, σταθερός οικογενειάρχης, που δεν θα έκανε απιστία.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη στο in: Ο ρόλος της Μαίρης, θυμίζει την κλασική Ελληνίδα, που έχει την οικογένεια πάνω από τον εαυτό της

Πώς είναι o Κώστας ως πατέρας;

Αγαπά και τα δύο του παιδιά, αλλά με την κόρη του είναι υπερπροστατευτικός. Πού και με ποιον θα βγει, έχει άγχος. Με το γιο είναι πιο ανοιχτή η σχέση του. Τον έχει πιο ελεύθερο. Ένα οικογενειακό μοτίβο που το συναντάμε σε πολλές οικογένειες του τόπου μας.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου;

Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί σε τέσσερις παραστάσεις στο θέατρο και γνωριζόμαστε καλά. Θεωρώ οι δυό τους ανήκουν στους πιο σημαντικούς συγγραφείς, που έχουμε στις μέρες μας. Γνωρίζουν την κωμωδία και είναι δέλεαρ να δουλέψεις μαζί τους. Θεώρησα πολύ κολακευτικό που θέλησαν να συνεργαστούμε και στην τηλεόραση.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού;

Το κοινό, μας έχει αγκαλιάσει από το πρώτο επεισόδιο. Παρατηρώ ότι με βρίσκουν στο δρόμο και θυμούνται ατάκες που έχουμε πει στη σειρά. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Ο κόσμος έχει ζοριστεί τα τελευταία χρόνια. Πολλά οικονομικά προβλήματα, ακολούθησε η πανδημία. Σκοπός μας είναι να τους κάνουμε να γελάσουν, να ταξιδέψουν και να ξεφύγουν από τα προβλήματα τους για λίγη ώρα.

Πώς είναι η συνεργασία σας με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Πηνελόπη Πιτσούλη;

Και με τις δύο υπέροχη. Με την τηλεοπτική μου σύντροφο, την Κατερίνα έχουμε δέσει, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας και περνάμε καλά στα γυρίσματα. Το ίδιο έχω να πω και για την Πηνελόπη Πιτσούλη. Αυτήν την σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό, που μόνο να μαθαίνεις έχεις από εκείνη.

Πώς κρίνετε το γεγονός ότι η ελληνική οικογένεια δεν μπορεί να ξεφύγει από κάποια στερεότυπα;

Είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουμε. Και μέσα από τη σειρά μας καταγράφεται αυτή η εικόνα αλλά με πιο χιουμοριστικό τρόπο. Οι σχέσεις της ελληνικής οικογένειας διατηρούν το παραδοσιακό μοτίβο, που ξέρουμε πολλά χρόνια. Και εγώ με την κόρη μου κάπως σαν τον Κώστα συμπεριφέρομαι. Είναι 21 χρόνων και έχω άγχος για εκείνη.

Πώς σχολιάζετε την επιστροφή της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση;

Σίγουρα είναι ευχάριστο. Εκεί που μέχρι πριν 2-3 χρόνια δεν είχαμε τίποτα, τώρα υπάρχουν τόσες καλές σειρές. Και σίγουρα για το γεγονός ότι δίνεται εργασία σε τόσο κόσμο μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Θεατρικά που θα σας δούμε φέτος;

Θα είμαι στην κωμωδία «Τι είδε ο μπάτλερ», ένα έργο του Τζο Όρτον, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21/10 στο θέατρο Άλμα, σε σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου. Μια ξέφρενη κωμωδία γεμάτη γέλιο και ανατροπές, που σατιρίζει με καυστικό τρόπο τα ήθη της σύγχρονης κοινωνίας. Η ιστορία της μας μεταφέρει στην ψυχιατρική κλινική του κυρίου Πρέντις. Εκεί έρχεται μία νεαρή κοπέλα με σκοπό να δουλέψει ως γραμματέας.

Ο ψυχίατρος όμως έχει άλλες βλέψεις. Την ίδια στιγμή φτάνει στην κλινική η σύζυγος του κυρίου Πρέντις έπειτα από ένα ξέφρενο πάρτι, κυνηγημένη από ένα νεαρό απατεώνα που την εκβιάζει. Το αλαλούμ συμπληρώνεται με την άφιξη ενός ψυχικά διαταραγμένου κρατικού ελεγκτή για επιθεώρηση στην κλινική κι ενός αστυνόμου που ψάχνει απεγνωσμένα το χαμένο μέλος από το άγαλμα του Ουίστον Τσόρτσιλ. Θα είμαστε μαζί με τους Κώστα Αποστολάκη, Μαρία Φιλίππου, Αντώνη Καλομοιράκη, Μελίνα Σπετσιέρη και Σπύρο Κυριάκο.

Ποιο είναι το σχόλιο σας για τις καταγγελίες στο θέατρο;

Θέλω να μιλάω μόνο για τις δουλειές που γίνονται στο θέατρο και όχι για τις στιγμές που το αμαυρώνουν. Μην το χτυπάμε. Να το αφήσουμε να ανασάνει.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024