Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Ζαρίφη: Η «Μαίρη» της νέας κωμικής σειράς του MEGA «άνοιξε» την καρδιά της

Κατερίνα Ζαρίφη: Η «Μαίρη» της νέας κωμικής σειράς του MEGA «άνοιξε» την καρδιά της

Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της και τι για την προσωπική της ζωή;

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αλλά και για προσωπικά της θέματα όπως η απώλεια του πατέρα της.

Στη νέα κωμική σειρά του MEGA των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, η Κατερίνα Ζαρίφη υποδύεται την «αγία νοικοκυρά», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Είναι η μαμά μας, η θεία μας, ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας και θεωρούμε δεδομένο ότι θα μας φροντίσει», εξήγησε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη περιέγραψε τον ρόλο της σε φίλες της, οι οποίες αναγνώρισαν σε αυτόν τον εαυτό τους. «Αυτές οι γυναίκες αγαπάνε τυφλά την οικογένειά τους, αλλά κάποια στιγμή σκέφτονται “Για εμένα τι κάνω;”».

Είπε, μάλιστα, ότι υπάρχουν στιγμές που η δική της «Μαίρη», θα μας συγκινήσει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη διαφορετικότητά της όταν ήταν μικρή στη Θήβα. «Προσπαθούσα να το γυρίσω υπέρ μου, ώστε να γίνει αποδεκτό από τους άλλους», ανέφερε για την επανάσταση που έκανε.

Ακόμη αναφέρθηκε στα δημοσιογραφικά της χρόνια στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων ήταν πολύ μαχητική και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, περιέγραψε κάποιες δύσκολες στιγμές που έζησε στην τηλεόραση και στάθηκε στο πώς αυτές επηρέασαν την προσωπική ζωή και τις σχέσεις με τους συνεργάτες της.

Χαριτολογώντας, χαρακτήρισε τις ερωτικές σχέσεις σαν «φωτοβολταϊκό»: «Ένας σύντροφος είναι σαν το φωτοβολταϊκό, τη φωτίζει τη ζωή. Είμαι, λοιπόν, σε περίοδο φωτοβολταϊκού» αποκάλυψε.

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε με συγκίνηση για τον πατέρα της, που τον έχασε πριν από οκτώ χρόνια και πάντα της έλεγε στο τηλέφωνο «Άμα χρειαστείς κάτι εγώ εδώ είμαι», καθώς και για την πιθανότητα απόκτησης παιδιού: «Θα είχα τα κουράγια και τη δύναμη να το μεγαλώσω και μόνη, χωρίς σύντροφο».

Η νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτω

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024