Κακοκαιρία: Στην Κρήτη αύριο Κυριακή κυβερνητικό κλιμάκιο
Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα έχει συσκέψεις με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να δρομολογήσει σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών
Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τους Στέλιο Πέτσα και Χρήστο Τριαντόπουλο θα μεταβεί αύριο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές του Ηρακλείου και του Λασιθίου προκειμένου να δρομολογήσει σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών.
Συσκέψεις
Το κυβερνητικό κλιμάκιο στο οποίο θα μετέχουν στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων θα έχει συσκέψεις με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
- Διαβάστε επίσης ΚΚΕ για Κρήτη: Η κακοκαιρία σμπαράλιασε το αφήγημα περί ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού
- Διαβάστε επίσης Κρήτη: Αγωνιώδεις έρευνες για την αγνοούμενη – Οργή κατοίκων για τις φονικές κακοτεχνίες – Εικόνες καταστροφής
Αναλυτικά η ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου έχει ως εξής: «Αύριο, Κυριακή 16 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην Κρήτη κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση από Φυσικές Καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, της Γενικής Γραμματέως Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνας Καλογήρου, του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, και της Γενικής Γραμματέως Υποδομών, Μαρίας – Έλλης Γεράρδη.
Σχέδιο στήριξης και αποκατάστασης
»Το κλιμάκιο θα βρεθεί, από το πρωί, στο πεδίο και θα επισκεφθεί περιοχές των ΠΕ Ηρακλείου και Λασιθίου που επλήγησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ θα έχει συσκέψεις με τους τοπικούς αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για τη δρομολόγηση του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης μετά τη φυσική καταστροφή στις εν λογω περιοχές».
- Φοινικούντα: Η απολογία του ανιψιού για το διπλό έγκλημα στο κάμπινγκ – Το ChatGTP και η συνάντηση στο καζίνο
- Καμπανάκι από τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ: Η Ευρώπη χρειάζεται τώρα έναν κοινό στρατό
- Έλενα Παπαρίζου για Μαρινέλλα: Μου τραγουδούσε στο τραπέζι ένα απλό μεσημέρι Κυριακής και τα δάκρυά μου έτρεχαν ποτάμι
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στον Ασπρόπυργο μετά τον τραυματισμό αστυνομικού σε επίθεση με πέτρες
- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ «Η φωνή της ψυχής μας» στο Θέατρο Παλλάς
- Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Άλεξ Κραλ

