Από τις εικόνες που έρχονται από την περιοχή, αποτυπώνεται πως η ένταση έλαβε μεγάλες διαστάσεις και υπήρξε και εστία φωτιάς.
Η συμμετοχή στην πορεία ήταν μεγάλη και οι συμμετέχοντες έφτασαν έξω από το κατάστημα που διατηρεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης.
Τότε ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στην πρόσοψη, αλλά ανήρτησαν και πανό.
Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημά του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).