Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Εξοργίζει ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης - «Μου είπε ότι είναι 17, δεν έδωσα σημασία στην ηλικία»

Σεπόλια: Εξοργίζει ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης – «Μου είπε ότι είναι 17, δεν έδωσα σημασία στην ηλικία»

Την Δευτέρα η απολογία του

Τη Δευτέρα το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για την απολογία του ο 33χρονος που συνελήφθη κατόπιν εντάλματος των δικαστικών αρχών για συμμετοχή στην υπόθεση του 12χρονου παιδιού από τα Σεπόλια.

Ο άντρας φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους «πελάτες» του Μίχου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

«Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία»

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία». Αυτά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα, ο οποίος εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο.

Φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Δεν έχω γνώση της δικογραφίας. Τις επόμενες ώρες θα βρεθώ με τον εν δυνάμει εντολέα μου, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν -αν τελέστηκαν- και τη Δευτέρα στις 10 η ώρα θα παραστούμε στην ανακριτική αρχή, προκειμένου να λάβουμε αντίγραφο της δικογραφίας και ενδεχομένως να απολογηθούμε» είπε ο συνήγορος του 33χρονου, κ. Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024