Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Φέλτον: O «Ντράκο Μαλφόι» περιγράφει την μάχη του με τον αλκοολισμό και συγκλονίζει - «Δεν ήμουν ευτυχισμένος, δεν σκεφτόμουν καθαρά»

Τομ Φέλτον: O «Ντράκο Μαλφόι» περιγράφει την μάχη του με τον αλκοολισμό και συγκλονίζει – «Δεν ήμουν ευτυχισμένος, δεν σκεφτόμουν καθαρά»

Ο ηθοποιός μιλά για τις σκοτεινές περιόδους της ζωής του και αποκαλύπτει αν θα ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε κάποιο νέο Χάρι Πότερ

Ο Τομ Φέλτον έγινε διάσημος μέσα από τις ταινίες Χάρι Πότερ. Παρότι συμμετείχε και σε άλλες παραγωγές, όπως στον «Πλανήτη των Πιθήκων: Η Εξέγερση» και στο «Ηνωμένο Βασίλειο» έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου για τον ρόλο του ως «Ντράκο Μαλφόι».

Ο 35χρονος σήμερα ηθοποιός κυκλοφορεί ένα βιβλίο με απομνημονεύματα, το «Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard», στο οποίο αποτυπώνει τη ζωή του και μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στην ψυχική του υγεία.

Επίσης, σε αυτό κάνει ειδική μνεία στην περίοδο που είχε κυλήσει στο αλκοόλ.

«Δεν ήμουν ο Τομ που ήξεραν»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Independent, ο Τομ Φέλτον αναφέρθηκε στις σκοτεινές περιόδους της ζωής του, υπογραμμίζοντας: «Η λέξη «παρέμβαση» από μόνη της υπονοεί πως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα, είτε σε περιπτώσεις κατάθλιψης, είτε κατάχρησης ουσιών, είτε οτιδήποτε άλλου».

Όπως εξομολογήθηκε, το πρόβλημά του με το αλκοόλ έγινε χειρότερο κατά το 2016. Τότε, χρειάστηκε να παρέμβουν οι γονείς του.

«Είχα ανθρώπους γύρω μου, που με ήξεραν αρκετά για να μου πουν ότι δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος. Δεν ήμουν ο Τομ που ήξεραν. Δεν σκεφτόμουν καθαρά. Δεν είχε να κάνει τόσο με το τι περνούσα, αλλά με το ότι έβλεπαν ότι χρειαζόμουν βοήθεια. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι που είναι στα χειρότερά τους, δεν συνειδητοποιούν πόσο χάλια είναι», εξήγησε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι εκείνη που τον οδήγησε να γράψει την ιστορία του σε βιβλίο και να πει όλη την αλήθεια ήταν η Έμα Γουάτσον, με την οποία συνεργάστηκαν στις ταινίες Χάρι Πότερ: «Κάποιοι άνθρωποι με ενθάρρυναν να πω όλη την αλήθεια, όχι μόνο μικρά σημεία, ειδικά η Έμα Γουάτσον. Όχι μόνο επειδή ήταν καθαρτικό για εμένα, αλλά και με την ελπίδα ότι με το να μοιραστώ αυτά τα κομμάτια της ιστορίας μου, θα βοηθήσω κι άλλους, που πιθανώς δεν περνούν την καλύτερη φάση της ζωής τους».

Όσο για το αν θα ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε κάποιο νέο Χάρι Πότερ, απάντησε: «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν θα το σκεφτόμουν. Σίγουρα δεν μου λείπει ο Ντράκο Μαλφόι, αλλά είμαι πολύ τρυφερά δεμένος μαζί του».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024