Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι Πότερ – Οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά

Χάρι Πότερ – Οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά

Ο Χάρι Πότερ και οι περιπέτειες του είναι σειρά επτά βιβλίων και 8 κινηματογραφικών ταινιών που σάρωσαν παγκοσμίως. Οι κινηματογραφικοί ήρωες, ο Χάρι Πότερ, η Ερμιόνη Γκρέιντζερ και ο Ρον Ουέσλι στην πρώτη ταινία ήταν παιδιά. Δείτε τους 20 χρόνια μετά.

Στην πρώτη ταινία Χάρι Πότερ, οι τρεις πρωταγωνιστές ήταν μικρά παιδιά. Καθώς οι ταινίες προχωρούσαν με την πάροδο των χρόνων, ο Χάρι, η Ερμιόνι και ο Ρον, μεγάλωναν.

Μάλιστα πρόσφατα έγινε και η εκπομπή reunion «Return to Hogwarts» όπου οι πρωταγωνιστές συναντιόνται πάλι 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία. Την φωτογραφία τους δημοσίευσε το HBO Max.

Τους δείχνει να κάθονται σε ένα δωμάτιο που μοιάζει πολύ με το Gryffindor Common Room και ανέμελα να συζητούν και να χαμογελούν. Μάλιστα στον τίτλο γράφει: «Σαν να μην έφυγαν ποτέ».

Ο Χάρι η Ερμιόνη και ο Ρον κατά κόσμον Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint θα συναντηθούν ξανά όπως τότε πριν από 20 χρόνια σε μια εκπομπή που θα περιλαμβάνει ιστορίες από τα γυρίσματα των ταινιών αλλά και συζητήσεις μεταξύ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Max (@hbomax)

Ο Χάρι Πότερ

Τα επτά βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ πούλησαν περίπου 450 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Μάλιστα, το τελευταίο βιβλίο Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2007, πούλησε 11 εκατομμύρια αντίτυπα μόλις στο πρώτο 24ωρο διάθεσής του.

Τα βιβλία της σειράς έχουν μεταφραστεί σε 73 γλώσσες μεταξύ των οποίων και δύο «νεκρές» γλώσσες, η αρχαία ελληνική και η λατινική.

Ο αστικός μύθοε λέει πως η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ άρχισε να γράφει τα βιβλία για να τα διαβάζει στον μικρό της γιο, ούσα εξαιρετικά φτωχή και αδυνατώντας να του αγοράσει παραμύθια.

Σήμερα η περιουσία της υπολογίζεται στα 560 εκατομμύρια λίρες. Είναι πλέον η πρώτη γυναίκα που κέρδισε περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια μόνο από τη συγγραφή βιβλίων.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024