Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Οι αντιδράσεις των θαυμαστών μετά την αποκάλυψη πως είναι bisexual

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Οι αντιδράσεις των θαυμαστών μετά την αποκάλυψη πως είναι bisexual

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε επίσημα coming out ως bisexual. Πώς αντέδρασαν οι θαυμαστές της;

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι  έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. Μετά το βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα στο TikTok, στο οποίο φαίνεται να παραδέχεται πως είναι gay, σειρά έχει και εκείνη τώρα.

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να αφήνει υπονοούμενα για την σεξουαλικότητά της. Συγκεκριμένα, για το εάν είναι bisexual ή όχι.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μετά από 4 χρόνια γάμου με τον παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, πήρε διαζύγιο το Σεπτέμβριο λόγω απιστίας. Ένα μήνα μετά το διαζύγιο, το επιτυχημένο μοντέλο προέβη σε μια αποκάλυψη στο TikTok για τη σεξουαλικότητα της. Το μοντέλο άφησε να εννοηθεί πως είναι bisexual!

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών

Η αποκάλυψη για την σεξουαλικότητα της Έμιλι Ραταϊκόφσκι προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν να επαινέσουν την απόφασή της να κάνει coming out.

«Τεράστια νίκη για τις γυναίκες», έγραψε ένας χρήστης του TikTok, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια που έκανες coming out. Είμαι τόσο περήφανος για σένα και για σένα!».

«Δεν είμαι καν gay, αλλά θεωρώ πως αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για τις γυναίκες».

«Δεν το πιστεύω πως μόλις το είδα αυτό» ενώ κάποιοι είπαν ότι ήταν η «καλύτερη μέρα της ζωής τους».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Τόσες πολλές διάσημες γυναίκες κάνουν επίσημα coming out και το λατρεύω».

Η αποκάλυψη της Έμιλι έρχεται μετά το βίντεο της Μαντόνα αλλά και της Shay Mitchell από το «Pretty Little Liars», η οποία επίσης φαίνεται να επιβεβαίωσε τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Το βίντεο στο TikTok

Τη Δευτέρα το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο απαντάει στο εάν είναι bisexual. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε το βίντεο ενός χρήστη, στο οποίο δυο γυναίκες συνομιλούν. Τότε, η μια ρωτάει: «Ταυτίζεσαι ως αμφιφυλόφιλη αν έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;».

Όταν το βίντεο τελειώνει, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έστρεψε την κάμερα στον εαυτό της και έδειξε τον πράσινο βελούδινο καναπέ στον οποίο καθόταν. Στη συνέχεια, κοίταξε την κάμερα πονηρά και χαμογέλασε.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound – Emrata

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν θέλει να βάζει ταμπέλες στον εαυτό της, εντείνοντας πλέον τις φήμες για αμφιφυλοφιλία.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024