Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λούις Σι Κέι αγοράζει σπίτι αξίας 3,85 εκ. δολαρίων 5 χρόνια μετά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ο Λούις Σι Κέι αγοράζει σπίτι αξίας 3,85 εκ. δολαρίων 5 χρόνια μετά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ο κωμικός φέτος κέρδισε Grammy στην κατηγορία «Καλύτερο Άλμπουμ Κωμωδίας» για το «Sincerely», το πρώτο standup σπέσιαλ που κυκλοφόρησε μετά τις κατηγορίες ενώ πρόσφατα αγόρασε διαμέρισμα σε ιστορικό κτήριο της Νέας Υόρκης. Φωτογραφίες με το εσωτερικό του κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο κωμικός Louis C.K. – ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση το 2017 από πολλές γυναίκες – μόλις αγόρασε ένα διαμέρισμα σε ένα από τα πιο ιστορικά κτήρια της πόλης της Νέας Υόρκης.

Ο κωμικός, συγγραφέας και παραγωγός, το μη καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Louis Székely, δαπάνησε 3,85 εκατομμύρια δολάρια για μια μονάδα στον όγδοο όροφο του περίφημου Art Deco κτηρίου στην One Fifth Ave. στο κέντρο της πόλης. Μετά τις κατηγορίες εναντίον του εκείνη τη χρονιά, ζήτησε συγγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε μια ανοιχτή επιστολή λέγοντας: «Αυτές οι ιστορίες είναι αλήθεια». Ωστόσο, σε ένα αφιέρωμα του 2020, τις διακωμώδησε.

Στο «Sincerely», επίσης, έκανε πολλά σχόλια γι’αυτούς τους ισχυρισμούς, αλλά με την επιστροφή του στην κωμική σκηνή, οι New York Times ανέφεραν ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διπλασιάσει «την αξία του να λέει κάποιος το λάθος σχόλιο».

Ο Louis C.K., ο οποίος περιοδεύει στο Λονδίνο, τη Γλασκώβη, το Μπέλφαστ και το Ατλάντικ Σίτι αυτόν τον μήνα, γοητεύτηκε από την ιδιόμορφη ιστορία του κτηρίου. Το 2008, η δημιουργός του «Sex and the City», Candace Bushnell, έγραψε κάποτε ένα μυθιστόρημα, το «One Fifth Avenue», βασισμένο στο κτήριο «Gold Coast» του West Village, το οποίο είναι γεμάτο διασημότητες. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Washington Square Park.

Photo: Douglas Elliman Realty

Photo: Douglas Elliman Realty

Το One Fifth Ave., που βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν, έχει φιλοξενήσει πολλούς κατοίκους της του διεθνούς jet set όλα αυτά τα χρόνια.

Στα βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι οροφές με τα δοκάρια και το πολύ φως. Το κτήριο του αρχιτέκτονα Harvey Wiley Corbett, χρονολογείται από το 1927.

Το διαμέρισμα με τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια βρισκόταν στην αγορά μόλις 47 ημέρες.

Με την πάροδο των χρόνων, έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες, ηθοποιούς και σπουδαίους ρόκερς. Ο Robert Mapplethorpe φωτογράφισε εκεί το εξώφυλλο του άλμπουμ «Horses» της Patti Smith και η Jessica Lange αγόρασε δύο διαμερίσματα στο κτήριο. Η Blythe Danner, η μητέρα της Gwyneth Paltrow, έζησε επίσης εκεί – όπως και ο Keith Richards και ο σκηνοθέτης του «Σημαδεμένου», Brian De Palma, ο οποίος φέρεται να έβαλε την Courteney Cox να περάσει από οντισιόν για το μουσικό βίντεο του Springsteen «Dancing in the Dark» στο διαμέρισμά  του.

Η Helena Bonham Carter έζησε επίσης στο κτήριο με τον Tim Burton πριν χωρίσουν το 2014- ενώ η Wendy Wasserstein, του «The Heidi Chronicles» αποκαλούσε το κτήριο σπίτι της, όπως και η βραβευμένη με Πούλιτζερ συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας Michiko Kakutani.

Στο κτήριο περιλαμβάνεται ένα ψηλοτάβανο λόμπι, η υπηρεσία του θυρωρού και βιβλιοθήκη.

Photo: Douglas Elliman Realty

Photo: Douglas Elliman Realty

Photo: Douglas Elliman Realty

Photo: Douglas Elliman Realty

Photo: Douglas Elliman Realty

*Photos: Douglas Elliman Realty

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024