Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευρυτανία: Πού στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 48χρονης - Βίντεο ντοκουμέντο από το βυθό

Ευρυτανία: Πού στρέφονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 48χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο από το βυθό

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην υπόθεση και το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 48χρονης που έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πέμπτη στην Ευρυτανία, όταν το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Ήδη έχει συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την ημέρα της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης και παρά τις σαρωτικές έρευνες στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Αυτός είναι και ο λόγος που οι έρευνες φαίνεται ότι μετατοπίζονται σε άλλη κατεύθυνση.

Από την ημέρα που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της και τα προσωπικά της αντικείμενα στη γέφυρα, οι υποψίες όλων στράφηκαν στη λίμνη. Το ιδιόχειρο σημείωμα, άλλωστε, που φέρεται να άφησε ενίσχυε το σενάριο περί αυτοκτονίας.

Έτσι, οι τοπικές Αρχές μαζί με το Λιμενικό και την Αστυνομία, αλλά και εθελοντικές ομάδες, οργάνωσαν μία τεράστια επιχείρηση ερευνών στην τεχνητή λίμνη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 48χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από τη γέφυρα.

Μάλιστα είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού. Μετά τη σάρωση του βυθού, και παρόλο που υπάρχει εικόνα σχετικά με την συνέχεια των ερευνών, δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Άλλαξε η εικόνα του βυθού

Τις τελευταίες ώρες, νέα σενάρια αρχίζουν και εξετάζονται από τις Αρχές. Μάλιστα, τα βίντεο από τα drone από το εσωτερικό της λίμνης, άλλαξαν εντελώς την εικόνα που είχαν οι Αρχές για τον βυθό.

Αρχικά οι Αρχές έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο της λίμνης, όπου φέρεται να πήδηξε η 48χρονη. Οι αλλεπάλληλες έρευνες, όμως, δεν έδειξαν τίποτα μέχρι στιγμής. Ερευνήθηκε, μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ακόμα και το σενάριο, η σορός της 48χρονης να αναδύθηκε και να μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο της λίμνης.

Τα σωστικά συνεργεία έψαχναν το προφανές στην περιοχή για τον εντοπισμό της 48χρονης. Σάρωσαν τον βυθό και δεν βρήκαν τίποτα, αλλάζοντας ουσιαστικά την εικόνα που υπήρχε για τον βυθό.

Συγκεκριμένα, ρίχνοντας μέσα το drone, διαπιστώθηκε ότι μόνο σε κάποια σημεία υπήρχαν κορμοί και κλαδιά, ενώ ο υπόλοιπος πυθμένας ήταν καθαρός. Το drone περνώντας από πάνω είχε πλήρη εικόνα για τον βυθό, πράγμα το οποίο στρέφει τις έρευνες σε άλλο επίπεδο.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ του Mega, Βαϊος Σύρρος το χαρακτήρισε σαν ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η 48χρονη δεν βρίσκεται στη λίμνη, και έπειτα θα στραφούν σε άλλα σημεία γύρω από την περιοχή. Αρχικά θεωρείτο πιθανό το ενδεχόμενο η γυναίκα να έπεσε στη λίμνη έχοντας βάλει στα πόδια της βαρίδια. Γνωστοί της ρωτήθηκαν για τα βαράκια γυμναστικής, εάν έλειπαν από το σπίτι, και η απάντηση ήταν αρνητική, γεγονός που περιπλέκει την ιστορία.

Τα ερωτήμα που εγείρονται είναι εάν η γυναίκα έπεσε εκεί ή αλλού, εάν το σημείωμα που άφησε είναι δικό της, εάν δηλαδή, είναι ο δικός της γραφικός χαρακτήρας. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από το κοντινό περιβάλλον της 48χρονης, και εξετάζουν συμπεριφορές των συγγενών της ή απειλές κατά της 48χρονης.

Επιπλέον, η έρευνα έχει ξεκινήσει κλιμακωτά, και έχουν επιστρατευθεί 4 έμπειροι κυνηγοί και 2 οδηγοί που θα βοηθήσουν στις έρευνες, καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή.

Ανατροπή στο θρίλερ

Υπό αυτό το πρίσμα, οι Αρχές αρχίζουν και αποκλείουν την εκδοχή η Ευρυδίκη να έπεσε στη λίμνη.

Ήδη έχουν ξεκινήσουν να παίρνουν καταθέσεις από το περιβάλλον της 48χρονης, ενώ αναμένεται να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επιστρατεύσουν ακόμα και γραφολόγο, για να διαπιστώσουν αν το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της το έγραψε η ίδια. Πιθανότατα,  σύμφωνα με το Mega τις επόμενες ημέρες την υπόθεση να αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Τέλος, σήμερα θα πέσουν ξανά στη λίμνη ομάδες εθελοντών ώστε να αποκλείσουν σίγουρα το ενδεχόμενο να βρίσκεται εκεί η σορός της.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024