Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Κλούνεϊ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε με τα δίδυμα παιδιά του

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανε με τα δίδυμα παιδιά του

Αποκαλύψεις - φωτιά από τον σταρ του Χόλυγουντ

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Παντρεύτηκαν επισήμως στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 και τρία χρόνια αργότερα η Βρετανίδα δικηγόρος έφερε στον κόσμο τα παιδιά τους, την Έλλα και τον Αλεξάντερ.

Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο CBS Mornings και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στα δίδυμα ενώ αποκάλυψαν το «τρομερό λάθος» που έκαναν.

«Μπορούν να μας βλάψουν»

Όπως είπαν, μετανιώνουν πικρά που έμαθαν στα παιδιά τους να μιλούν ιταλικά. «Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Τους μάθαμε ιταλικά, αλλά εμείς δεν ξέρουμε να μιλάμε τη γλώσσα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλούνεϊ.

Η εξομολόγηση του ηθοποιού ξεκίνησε, όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Γκέιλ Κινγκ, τους ρώτησε τι τους «χαροποιεί» βλέποντας τα παιδιά τους να μεγαλώνουν.

Ο Κλούνεϊ απάντησε ότι απολαμβάνει να τα ακούει να μιλούν ιταλικά, ωστόσο λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη.

«Τους έχουμε οπλίσει με μια γλώσσα με την οποία μπορούν να μας «βλάψουν» και δεν ξέρουμε πραγματικά τι λένε. Μιλούν επίσης και γαλλικά. Εγώ ακόμα νιώθω ότι τα αγγλικά είναι σαν δεύτερή μου γλώσσα», είπε ο ίδιος κάνοντας χιούμορ.

Η σύζυγός του αποκάλυψε ότι ο γιος τους έχει πάρει τα γονίδια του μπαμπά του και συνεχώς κάνει φάρσες ενώ ο σταρ του Χόλυγουντ συμπλήρωσε ότι ο αγαπημένος σούπερ ήρωας του Αλεξάντερ είναι ο Μπάτμαν.

Ωστόσο, ο 5χρονος δεν εντυπωσιάζεται καθόλου όταν βλέπει τον μπαμπά του στην ταινία «Batman and Robin», στην οποία έχει ενσαρκώσει τον ήρωα: «Του λέω ‘Ξέρεις, ήμουν ο Μπάτμαν’, και εκείνος μου απαντάει ‘Ναι, αλλά όχι πια’».

Τέλος, σε ερώτηση για το πως θα ένιωθε ο Τζορτζ Κλούνεϊ αν τα παιδιά του ακολουθούσαν τον δρόμο της υποκριτικής, αποκρίθηκε: «Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Η εικασία μου είναι ότι είναι λίγο πιο έξυπνοι από εμένα, επομένως μάλλον θα καταφέρουν κάτι σημαντικό. Αυτή τη στιγμή μιλούν ήδη τρεις γλώσσες και εγώ εξακολουθώ να δουλεύω τα αγγλικά μου».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024