Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζεράρ Πικέ: Έξω φρενών με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα

Ζεράρ Πικέ: Έξω φρενών με τους όρους διαζυγίου που του επιβάλλει η Σακίρα

Η τραγουδίστρια διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και σκοπεύει να μετακομίσει μαζί τους στο Μαϊάμι

Το «σίριαλ» Ζεράρ ΠικέΣακίρα τώρα φαίνεται πως ξεκινά. Ο ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή σταρ αποφάσισαν, μετά από 12 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, να χωρίσουν ωστόσο, μέχρι να βγει το διαζύγιο θα παρακολουθήσουμε πολλά «επεισόδια».

Σύμφωνα με τη Marca, η Σακίρα διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους και μάλιστα σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα μαζί τους στο Μαϊάμι.

Σε πρόσφατη συνάντηση όμως που είχε με τον πρώην σύζυγό της δεν τα βρήκαν. Μάλιστα, ο Πικέ φέρεται να αποχώρησε εκνευρισμένος, καθώς οι όροι που του επιβάλλει η τραγουδίστρια είναι παράλογοι.

Ο ίδιος βιάζεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να συνεχίσει τη ζωή του αλλά η 45χρονη βάζει εμπόδια. «Ο Πικέ έχει απογοητευτεί με τη Σακίρα. Θέλει να τερματίσει την ατελείωτη σαπουνόπερα που ξεκίνησε από τις αρχές του καλοκαιριού», σημειώνει η La Vanguardia.

Θα διεκδικήσει την επιμέλεια;

Παράλληλα, η Marca υποστηρίζει πως αν ο Πικέ επιμείνει νομικά και προσπαθήσει να διεκδικήσει κι εκείνος την επιμέλεια των παιδιών, η τραγουδίστρια θα δημοσιεύσει πληροφορίες για τις απιστίες του όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος του χωρισμού τους. Ο άσος της Μπαρτσελόνα φέρεται να διατηρούσε δεσμό με την 23χρονη Κλάρα Τσία Μαρτί ενώ ήταν μαζί με τη Σακίρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Κλάρα εργάζεται στην εταιρία του Πικέ, Kosmos, και είναι και υπεύθυνη διοργάνωσης διαφόρων events.

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της», αναφέρει η εφημερίδα SUN.

Πρόσφατα το ζευγάρι παρακολούθησε μια συναυλία με πάνω από 3.000 άτομα όπου και φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν χωρίς δεύτερη σκέψη. Μαζί τους ήταν και κάποιοι φίλοι καθώς και ο μπαμπάς του Πικέ και ο αδελφός του.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024