Σάντος: «Θα παίξουμε όπως πάντα για να κερδίσουμε»
O προπονητής της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη τύπου διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη και μόνο.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα παίξει «όπως πάντα», για να νικήσει αύριο (27/9) την Ισπανία στην Μπράγκα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League, ακόμα κι αν η ισοπαλία, της είναι αρκετή, για να προκριθεί στο «Final 4» της διοργάνωσης.
«Θα πω στους παίκτες μου ότι θα παίξουμε όπως κάνουμε πάντα, ότι δεν θα παίξουμε με άλλον τρόπο μόνο και μόνο επειδή είναι πιθανά δύο αποτελέσματα», είπε ο 67χρονος Πορτογάλος προπονητής , απόψε σε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Municipal de Braga.
Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη – Μπέιντλ 2-1: Νίκη με ανατροπή
Χάρη στην επιτυχία της στην Τσεχία το Σάββατο (4-0), ενώ η Ισπανία έχασε εντός έδρας από την Ελβετία (2-1), η Πορτογαλία βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της League A του Nations League δύο βαθμούς μπροστά από τους Ισπανούς.
«Ακόμα κι αν είναι δυνατά πολλά αποτελέσματα, αυτό δεν θα μας εμποδίσει να παλέψουμε για τη νίκη», υπογράμμισε επίσης ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντανίλο Περέιρα, λέγοντας ότι περιμένει μια «πολύ επιθετική» εθνική Ισπανίας.
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος», πρόσθεσε.
Ο Πέπε, μετά την επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ, είναι η μοναδική απουσία για τους Πορτογάλους.
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442