Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάντος: «Θα παίξουμε όπως πάντα για να κερδίσουμε»

Σάντος: «Θα παίξουμε όπως πάντα για να κερδίσουμε»

O προπονητής της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη τύπου διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη και μόνο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα παίξει «όπως πάντα», για να νικήσει αύριο (27/9) την Ισπανία στην Μπράγκα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League, ακόμα κι αν η ισοπαλία, της είναι αρκετή, για να προκριθεί στο «Final 4» της διοργάνωσης.

«Θα πω στους παίκτες μου ότι θα παίξουμε όπως κάνουμε πάντα, ότι δεν θα παίξουμε με άλλον τρόπο μόνο και μόνο επειδή είναι πιθανά δύο αποτελέσματα», είπε ο 67χρονος Πορτογάλος προπονητής , απόψε σε συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Municipal de Braga.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη – Μπέιντλ 2-1: Νίκη με ανατροπή

Χάρη στην επιτυχία της στην Τσεχία το Σάββατο (4-0), ενώ η Ισπανία έχασε εντός έδρας από την Ελβετία (2-1), η Πορτογαλία βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου της League A του Nations League δύο βαθμούς μπροστά από τους Ισπανούς.

«Ακόμα κι αν είναι δυνατά πολλά αποτελέσματα, αυτό δεν θα μας εμποδίσει να παλέψουμε για τη νίκη», υπογράμμισε επίσης ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντανίλο Περέιρα, λέγοντας ότι περιμένει μια «πολύ επιθετική» εθνική Ισπανίας.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος», πρόσθεσε.

Ο Πέπε, μετά την επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ, είναι η μοναδική απουσία για τους Πορτογάλους.

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024