Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέλιος Πέτσας: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του

Στέλιος Πέτσας: Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την επίθεση στο σπίτι του

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών έχει ήδη ζητήσει συγνώμη για την δήλωσή του

Τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασαν την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα.

Οι επιτιθέμενοι πέταξαν τρικάκια με απειλές κατά του υπουργού και φώναξαν συνθήματα. Ο κ. Πέτσας αποκάλυψε πως την ώρα που έγινε η επίθεση, μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ανήλικη κόρη του.

Η Νέα Δημοκρατία

«Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν», πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Με μία λακωνική ανακοίνωση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση στο σπίτι του του αναπληρωτή υπουργού Στέλιου Πέτσα.

«Η οποιαδήποτε μορφή επίθεσης ή απειλής ενάντια σε πολιτικά πρόσωπα είναι καταδικαστέα. Προφανώς καταδικαστέα είναι και η επίθεση στο σπίτι του κ. Πέτσα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με ανακοίνωση του.

Διαβάστε επίσης:

 Έκανα μια ατυχή δήλωση

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τη χτεσινή του διευκρινιστική δήλωση στην οποία ναι μεν έκανε λόγο για μια «ατυχή στιγμή», ταυτόχρονα κατηγορούσε την αντιπολίτευση ότι παραποιούσε και διαστρέβλωνε το νόημα της φράσης του για τον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα που έρχεται πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι» τόνισε σήμερα ο κ. Πέτσας χωρίς να μιλήσει για παραποίηση και διαστρέβλωση του νοήματος της φράσης του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024