Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Αναμένουμε την τοποθέτηση Ανδρουλάκη για αν θεωρεί αναγκαία τη συγκυβέρνηση με Τσίπρα και Βαρουφάκη

ΝΔ: Αναμένουμε την τοποθέτηση Ανδρουλάκη για αν θεωρεί αναγκαία τη συγκυβέρνηση με Τσίπρα και Βαρουφάκη

«Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ως «αναγκαίο για τη χώρα», το σενάριο που περιέγραψε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ [...] Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη»

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη απευθύνεται η ΝΔ και ρωτά ευθέως αν εντάσσει τον εαυτό του και το κόμμα του στο σενάριο που περιέγραψε ως θεωρητικό ενδεχόμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για συγκυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ.

Μάλιστα με αφορμή μία παρέμβαση του Πάνου Σκουρλέτη, η ΝΔ τονίζει ότι το σενάριο αυτό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτήρισε «αναγκαίο για τη χώρα» και σημειώνει με νόημα ότι «αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ως «αναγκαίο για τη χώρα», το σενάριο που περιέγραψε ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης μετά την κάλπη της απλής αναλογικής, με τη συμμετοχή του κ. Βαρουφάκη, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βαρουφάκης έχει ήδη τοποθετηθεί θετικά, αν είναι να ξαναπιάσουν το νήμα εκεί που το άφησαν το το 2015. Το πόσο αναγκαίο είναι αυτό για τη χώρα, το θυμούνται με φρίκη οι Ελληνες.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Βαρουφάκη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024