Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Τότι σπάει τη σιωπή του: «Δεν απάτησα πρώτος την Ιλάρι...»

O Τότι σπάει τη σιωπή του: «Δεν απάτησα πρώτος την Ιλάρι…»

Οι φήμες που ήθελαν τον Τότι και την Μπλάζι να βρίσκονται μία ανάσα πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους επιβεβαιώθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού

Ο Φραντσέσκο Τότι έδωσε την πρώτη του συνέντευξη δύο μήνες μετά τον χωρισμό του με την Ιλάρι Μπλάζι.

Ο διεθνής άσος μίλησε στην Corriere della Sera και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να πρόδωσε την πρώην σύζυγό του.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα ότι του πήρε τη συλλογή με τα πανάκριβα ρολόγια του.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 20 χρόνια, 17 παντρεμένοι, και τον Ιούλιο ανακοίνωσαν ότι έληξε ο γάμος τους.

Οι φήμες που ήθελαν τον Τότι και την Μπλάζι να βρίσκονται μία ανάσα πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους επιβεβαιώθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού και μόλις τώρα ο ποδοσφαιριστής έσπασε τη σιωπή του.

Μεταξύ άλλων ο 45χρονος αρνήθηκε ότι πρόδωσε την πρώην σύζυγό του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως η Ιλάρι μαζί με τον πατέρα της του πήραν τα ρολόγια και του άδειασαν τις θυρίδες.

«Δεν θα μιλήσω ξανά. Θα προστατέψω τα παιδιά μου. Απλά ήθελα να πω ότι δεν πρόδωσα πρώτος». Ο Τότι μίλησε και για το «ζουμί» της ιστορίας και εξήγησε πως έφτασαν στον χωρισμό: «Η πραγματική κρίση ξέσπασε μεταξύ Απριλίου και Μαϊου του περασμένου έτους. Τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως άρχισαν να φτάνουν σε εμένα φήμες για την Ιλάρι. Έπαιρνα μηνύματα που μου έλεγαν να προσέξω. Μου φαίνονταν απίστευτο. Δεν το πίστευα. Έψαξα το κινητό της και βρήκα μηνύματα» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Δεν το είχα κάνει ποτέ εδώ και είκοσι χρόνια, ούτε εκείνη το είχε κάνει ποτέ σε μένα. Αλλά όταν έλαβα προειδοποιήσεις από διαφορετικούς ανθρώπους, τους οποίους εμπιστεύομαι, άρχισα να υποψιαζόμουν. Κοίταξα το κινητό της. Και είδα ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο, που ενήργησε ως ενδιάμεσος μεταξύ της Ιλάρι και ενός άλλου».

«Δεν είναι αλήθεια ότι ήμουν ο πρώτος που πρόδωσε. Έχω διαβάσει πάρα πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες και μερικά από αυτά έχουν στεναχωρήσει τα παιδιά μου: φτάνει. Έχω περάσει μια δύσκολη περίοδο, πρώτα γιατί σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο. Μετά ακολούθησε ο θάνατος του πατέρα μου από τον κορονοϊό και τότε ακριβώς όταν χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ τη γυναίκα μου δεν ήταν εκεί. Αλλά έχω και ελαττώματα, έπρεπε να της αφιερώνω περισσότερο χρόνο και προσοχή. Η Ίλαρι μού πήρε τη συλλογή των ρολογιών μου, υπάρχουν και μερικά Rolex μεγάλης αξίας, άδειασε τις θυρίδες ασφαλείας μαζί με τον πατέρα της. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου, τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου. Ελπίζει σύντομα να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη βίλα και για όλα τα υπόλοιπα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024