Η Αθηνά Ευμορφιάδη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, στον ιερό ναό Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη.
Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ήδη δηλώσει μέσα από το παιχνίδι ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και ότι πολύ σύντομα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και έτσι έγινε.
Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που βρέθηκαν στον γάμο, δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο, με τους περισσότερους να απαθανατίζουν την νύφη, που έλαμπε από ευτυχία στο λευκό και σέξι νυφικό της.
Τα στιγμιότυπα που είχε μοιραστεί στο Instagram από πολύ νωρίς το πρωί η νύφη ήταν πολλά ενώ μόλις ήταν έτοιμη ξεκίνησε να κάνει live βιντεο δείχνοντας σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους τα έθιμα που τηρούνται.
Δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο και την προετοιμασία του
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.