Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Taki Tsan και ο Phyrosun για ένα live με τα καινούργια τραγούδια τους στο ΚΠΙΣΝ

Ο Taki Tsan και ο Phyrosun για ένα live με τα καινούργια τραγούδια τους στο ΚΠΙΣΝ

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής, οι Taki Tsan και Phyrosun, έρχονται στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε ένα live με ελεύθερη είσοδο.

Οι Taki Tsan και Phyrosun έρχονται στις 9 Σεπτεμβρίου στα Πανοραμικά Σκαλιά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για μια συναυλία, ένα live  με καινούργια, ακυκλοφόρητα κομμάτια, αλλά και παλαιότερο υλικό που περιλαμβάνει μερικά από τα κλασικότερα anthems του ελληνικού rap.

Πίσω από τα decks της σκηνής o beatmaker Rsn.

Διαβάστε επίσης: Νύχτες πολιτισμού στο Άλσος της Νέας Σμύρνης αφιερωμένες στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή

Οι καλλιτέχνες

Ιδρυτικό μέλος των ΖΝ (Ζωντανοί Νεκροί) και των Τιγρέ Σποράκια, σόλο ράπερ ως Waze, Τυμβωρύχος και, φυσικά, Παιδί Θαύμα, ο Taki Tsan έκανε τα πρώτα του βήματα δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’90.

Εκτός από τη θέση του πίσω από το μικρόφωνο, έχει ασχοληθεί με τη σκηνή και από τη θέση του παραγωγού, είναι tattoo artist και τα τελευταία χρόνια έχει επανεφεύρει τον εαυτό του ως «μοντέρνο ρεμπέτη», μαθαίνοντας μπαγλαμά και αγκαλιάζοντας την κουλτούρα του ρεμπέτικου.

Μαζί του, σε μια Music Escapades βραδιά αφιερωμένη στις ρίμες ο Phyrosun. Επίσης μέλος της σκηνής από τα late 90s. Έχει συμμετάσχει σε hip hop crews, έχει συνεργαστεί με όλα τα ονόματα που ραπάρουν στα ελληνικά, ενώ πέντε είναι τα άλμπουμ που φέρουν την υπογραφή του από το 2008 κι έπειτα. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με το θέατρο. Η μεγάλη του αγάπη παραμένει το μπάσκετ, έχοντας φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων των αθηναϊκών προαστίων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

21.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024