Ισραήλ – Σερβία 78-89: «Μαγικά» Γιόκιτς – Μίσιτς και 4Χ4 για την Σερβία
Με τα δύο αστέρια της Γιόκιτς και Μίσιτς να κάνουν... όργια η Σερβία επικράτησε με 89-78 του Ισραήλ και πέτυχε το 4Χ4 στον Δ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκετ.
Με τους Γιόκιτς και Μίσιτς να κυριαρχούν στο παρκέ η Σερβία επικράτησε με 89-78 του Ισραήλ και πέτυχε το 4Χ4 στον Δ΄όμιλο του Ευρωμπάσκετ.
Κορυφαίος ο Νίκολα Γιόκιτς με 29 πόντους (10/12διπ., 1/1τρ., 6/6β.), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, ακολούθησε ο Βασίλιε Μίσιτς με 19 πόντους.
Με τον Γιόκιτς να κυριαρχεί με κάθε τρόπο σε άμυνα και επίθεση η Σερβία βρέθηκε μπροστά με 5-15, όμως η ομάδα του Γκάι Γκουντς μείωσε σε 18-22 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου χάρη στα τρίποντα.
Mάλιστα το Ισραήλ πέρασε μπροστά στο σκορ με 30-28 χάρη στο τρίποντο του Μάνταρ, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν μπόρεσε ποτέ ξανά να φανεί ανταγωνιστικό.
Με «όπλο» της την εμπειρία της και την ποιότητα της η Σερβία κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμός της, φτάνοντας στο ροζ φύλλο αγώνα με 89-78 «σφραγίζοντας» έτσι την πρωτιά στον όμιλο.
Δεκάλεπτα: 18-24, 38-50, 58-65, 78-89

- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442