Ο Παπανικολάου τα «έχωσε» στους συμπαίκτες του στο τάιμ άουτ (vid)
Ο Κώτσας Παπανικολάου ήταν έξαλλος με τον τρόπο που ξεκίνησε η Εθνική απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και τα «έψαλλε» στους συμπαίκτες του στο τάιμ άουτ του Δημήτρη Ιτούδη.
Η ΕΘνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία για την 3η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Eurobasket 2022.
Το ξεκίνημα της ομάδας μας δεν ήταν και το καλύτερο, με τους Βρετανούς να βρίσκονται να προηγούνται με 7 πόντους (15-8) και τον Δημήτρη Ιτούδη να καλεί τάιμ άουτ.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εφτασε ο Μαρσέλο!
Εκεί ο αρχηγός της γαλανόλευκης, Κώστας Παπανικολάου, μίλησε με έντονο ύφος στους υπόλοιπους διεθνείς για τον τρόπο που μπήκαν στο ματς και για το πως λειτούργησαν σε κάποια προηγούμενη φάση.
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Μάχη των Τιτάνων: Η διαστρεβλωμένη πραγματικότητα του Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν πέφτει σε τοίχο
- Κάσος – Κάρπαθος: Τα σπουδαία ευρήματα της αρχαιολογικής έρευνας στα δύο νησιά
- Κακοκαιρία: Κλειστά τα σχολεία σε Ρόδο και Καστελόριζo – Μέσα στην ημέρα οι αποφάσεις για άλλες περιοχές
- Σύλληψη 27χρονου για απόπειρα βιασμού στον Πειραιά
- «Προφητικός» Ρόουαν Άτκινσον – Ξεγυμνώνει τη στρατηγική εμμονή της Ουάσιγκτον με τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι Σικάγο Μπουλς έδιωξαν παίκτη τους μετά από ομοφοβικά σχόλια (vid)



