Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εκκλησία των Εθνών»: Νέα απάτη με χαρτονόμισμα από το... μέλλον

«Εκκλησία των Εθνών»: Νέα απάτη με χαρτονόμισμα από το… μέλλον

Ένας έμπορος αύξησε τις πωλήσεις του, μετά από «αυτόγραφο» του Χάρη Τσακωνίδη σε χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Μια νέα ιστορία απάτης προς τους πολίτες από την «Εκκλησία των Εθνών» βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με εξορκισμό ή κάποια θεραπεία, αλλά με ένα θαυματουργό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που έδωσε σε έναν έμπορο ο «άνθρωπος του Θεού» Χάρης Τσακωνίδης.

Όπως ανέφερε ο έμπορος και μέλος της «Εκκλησίας των Εθνών», το 2016 ο Χάρης Τσακωνίδης του έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και του είπε ότι αυτό θα του φέρει πολλά περισσότερα χρήματα.

«Παρ’ το, σημείωσέ το, μην το μπερδέψεις με άλλα και θα δεις ότι αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί και να πολλαπλασιάζεται» υποστήριξε ότι ήταν τα λόγια του «ανθρώπου του Θεού».

Όπως υποστήριξε σε μια συγκέντρωση της Συναγωγής της «Εκκλησίας του Θεού» ο έμπορος, «εκείνη τη χρονιά, τέλος σεζόν, πούλησα 2.500 παπούτσια». Αμέσως μετά το πλήθος άρχισε να ζητωκραυγάζει για τα κέρδη του εμπόρου, αλλά και τη δύναμη του «ανθρώπου του Θεού».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε λοιπόν ο έμπορος, αδιαμφισβήτητα το 2016 ήταν η χρονιά του και όλα τα οφείλει στο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο καθαγίασε ο πατέρας Χάρης κι έτσι τα ταμεία γέμισαν πέρα από κάθε προσδοκία.

Η αποκάλυψη της απάτης

Ο συγκεκριμένος έμπορος υπογράμμισε ότι μετά το 2016 και το 2017 έκανε ρεκόρ πωλήσεων, αφού είχε το «αγιασμένο» 50€ στο ταμείο του, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσει τζίρο 85.000 ευρώ.

Μάλιστα, το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έφερε και την υπογραφή του Χάρη Τσακωνίδη, ο οποίος μοίρασε το… αυτόγραφό του ως άλλος ροκ σταρ.

«Ζήτησα από τον «άνθρωπο του Θεού» να μου το υπογράψει κιόλας και όπως βλέπετε φέρει και την υπογραφή του» υποστήριξε ο έμπορος.

Τι παρατηρεί όμως κανείς με μια πιο προσεκτική ματιά; Ότι αν έχουν γίνει όλα όπως υποστηρίζει η «Εκκλησία του Θεού», πρόκειται για θαύμα. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το γεγονός ότι ο «άνθρωπος του Θεού» κατάφερε να υπογράψει το 2016 ένα χαρτονόμισμα που κυκλοφόρησε το 2017!

Ειδικότερα, το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη στις 4 Απριλίου του 2017. Μέχρι και το 2016 τα μοναδικά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που κυκλοφορούσαν ήταν τα παλιά.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το θαύμα λοιπόν που «έσωσε» την επιχείρηση του Κωνσταντίνου το 2016 συντελέστηκε με χαρτονόμισμα που μέχρι τότε δεν υπήρχε.

«Μου έλεγαν πως ήταν ο γέροντας Παΐσιος»

Κι ενώ το κόλπο με τα πενηντάρικα από το μέλλον προκαλούν γέλιο, τα πράγματα σοβαρεύουν όταν άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας εξαπατώνται από τον αιρετικό Χάρη που τους υπόσχεται γιατρειά.

«Πήγα γιατί μου είπε πως ότι είναι φίλος κολλητός αυτός ο Χάρης ο ψευτοϊερέας. Και ότι έχει χαρίσματα κάτι σαν τον Άγιο Παΐσιο. Ότι μπορεί να κάνει και ιαματικά κι εγώ είμαι ΑμΕΑ και πιο πολύ γι’ αυτό πήγα. Λέω μπας και…».

Η απελπισία του ήταν εκείνη που τον οδήγησε να επισκεφτεί την αίθουσα των εξορκισμών και δεύτερη φορά. Τότε όμως του ζήτησαν, όπως καταγγέλλει στο LIVE NEWS, να βάλει το χέρι στην τσέπη αν θέλει να δει το «θαύμα».

«Τη δεύτερη φορά πήγα με σκοπό και είπα σε αυτό το παιδί που με πήρε και μας πήρε: ‘Πάμε λίγο μπροστά αφού μου λες ότι έχει τόσο μεγάλη δύναμη αυτοί που κάθονται μπροστά. Εγώ που έχω πρόβλημα, πάμε να κάτσουμε στα μπροστινά καθίσματα’ και μου λέει ‘όχι, την άλλη φορά αλλά κανόνισε την άλλη φορά να φανεί και να βάλεις 5-10 ευρώ μέσα στον φάκελο’ και του λέω ‘κάτσε ρε μάγκα γι’ αυτό μου λες να πάω μπροστά;’».

Παρά τις πιέσεις, ο ίδιος δεν έβαλε ποτέ χρήματα στον λευκό φάκελο που είχε μοιραστεί στους τουλάχιστον 150 πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί εκείνη την ημέρα στην αίθουσα εξορκισμών.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024