Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξορκισμοί: Προκλητικός ο «άνθρωπος του Θεού» - Η «εκκλησία» δεν μπορεί να σταματήσει

Εξορκισμοί: Προκλητικός ο «άνθρωπος του Θεού» – Η «εκκλησία» δεν μπορεί να σταματήσει

Ο επικεφαλής της «Εκκλησίας του Θεού», Χαράλαμπος Τσακωνίδης υποστηρίζει ότι δεν θα σταματήσει τη δράση του.

Μπορεί ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» Χαράλαμπος Τσακωνίδης, να συνελήφθη μετά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τις πρακτικές των εξορκισμών και τη λειτουργία της αίρεσης, ωστόσο φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη δράση του, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο του Κυρίου όπως το κάναμε τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελλάδα. Το καλό δεν είναι αρκετό, γιατί το καλύτερο έρχεται», δήλωσε ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών».

«Η αιτία της σύλληψης του είναι ότι το όνομα του Ιησού Χριστού κηρύχθηκε με δύναμη που σώζει, θεραπεύει και ελευθερώνει και αυτό έκανε τον διάβολο και τους πράκτορές του να αρχίσουν να ωρύωνται σε όλα τα εθνικά κανάλια της Ελλάδος και σε όλες τις εφημερίδες», αναφέρει η «Εκκλησία των Εθνών», σχολιάζοντας τη σύλληψη του Χαράλαμπου Τσακωνίδη.

Κλειστός λόγω εργασιών ο χώρος των εξορκισμών

Ο χώρος που γίνονταν οι τελετές εξορκισμού και οι «λειτουργίες» της αίρεσης σφραγίστηκε από τους αστυνομικούς το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς δεν είχε καμία άδεια λειτουργίας, ωστόσο η «Εκκλησία των Εθνών» δεν φαίνεται να σταματά τη δράση της και δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει και να… προσφέρει στον κόσμο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της «Εκκλησίας των Εθνών» ο χώρος που γίνονταν οι εξορκισμοί θα παραμείνει κλειστός για κάποιο διάστημα, εξαιτίας κατασκευαστικών εργασιών.

«Δεν μπορεί να σταματήσει»

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της οργάνωσης και «άνθρωπος του Θεού», Χάρης Τσακωνίδης υπογράμμισε ότι δεν νιώθει ότι πρέπει να μετανιώσει για κάτι και δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει το έργο του.

«Θα συνεχίσει κανονικά η «εκκλησία», δεν μπορεί να σταματήσει για κανέναν λόγο» υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στο LIVE NEWS.

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι η αίρεσή του αντιμετωπίστηκε αρνητικά από την εκπομπή του MEGA. «Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας» σημείωσε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024