Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σύζυγος του Πεσκόφ σπάει πιάτα ακούγοντας «Ζορμπά»

Η σύζυγος του Πεσκόφ σπάει πιάτα ακούγοντας «Ζορμπά»

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε

Η Τατιάνα Νάφκα, πρώην Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας από την εποχή που παντρεύτηκε τον στενό συνεργάτη του ρώσου προέδρου και εκπρόσωπό του, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όπως είναι φυσικό, η κοινή της ζωή με το δεξί χέρι του ρώσου προέδρου απασχολεί εκτενώς τα ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο, ενώ η ίδια παραμένει δραστήρια στον χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ, διοργανώνοντας εντυπωσιακά σόου στον πάγο.

Η ρωσίδα καλλονή, η οποία σημειωτέον βρίσκεται στη λίστα των κυρώσεων που έχει επιβάλει η Δύση για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, βρέθηκε στην ταβέρνα “Manos Greek Fish Taverna“, η οποία βρίσκεται στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας.

Το βίντεο που ανάρτησε η Τατιάνα Νάβκα, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έγινε viral και πλαισιώθηκε από τον ισχυρισμό ότι την απεικονίζει να σπάει πιάτα σε ταβέρνα στην Ελλάδα.

Αργότερα, η πρωταθλήτρια του πατινάζ διέγραψε την ανάρτησή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση της έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών Ρώσων ακολούθων της. Κάποιοι εξ αυτών την κατηγορούν ότι διασκεδάζει ξέφρενα τη στιγμή που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο, ενώ άλλοι την ρωτούν αν ντρέπεται για εκείνην ο σύζυγός της.

Ποια είναι η Τατιάνα Νάφκα

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Le Monde, τον Φεβρουάριο, και ενώ ο ρωσικός στρατός ετοιμαζόταν να εισβάλει στην Ουκρανία, η Τατιάνα Νάφκα δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο της μικρότερης κόρης της, που φοιτά σε σχολή μοντέλων στη Μόσχα, σε μία οικογενειακή εκδρομή για σκι, κι ένα σύντομο βίντεο όπου η ίδια και ο σύζυγός της αυτοσχεδιάζουν, σε φόντο ηλεκτρονικής μουσικής, ένα είδος χορογραφίας του TikTok γεμάτο από φιλιά και ερωτικά βλέμματα.

Αυτή είναι, εν ολίγοις, η ρουτίνα, για την πρώην πατινέρ, χρυσή Ολυμπιονίκη στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006, η οποία στα 47 της έγινε διάσημη influencer (1,3 εκατομμύρια συνδρομητές).

Γνωρίζει τα κόλπα των κοινωνικών δικτύων: ανάμεσα στις πληροφορίες για τις εμφανίσεις της στον πάγο ή τη σχολή πατινάζ της, της αρέσει να δίνει νέα για την οικογένειά της από τη Μόσχα – #pescofamily, είναι ένα από τα αγαπημένα της hashtags.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024