Μπαχτσελί: Επίθεση στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για μία… ποδοσφαιρική φανέλα
Eπιτέθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη δηλώνοντας πως «δεν υπάρχει κανένα οικουμενικό ίδρυμα στην Τουρκία».
Αφορμή για μια ακόμη πρόκληση βρήκε ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, από την συνάντηση που είχαν με τον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, που αγωνίζονται στην ομάδα της Τραπεζούντας.
Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να του κάνουν δώρο τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Τράμπζονσπορ με το όνομα «Οικουμενικός Πατριαρχης Βαρθολομαίος» στην πλάτη.
- Διαβάστε επίσης: Νέο παραλήρημα από Μπαχτσελί: Άνανδρος και ύπουλος ο Μητσοτάκης – Απειλές κατά Κύπρου και ΝΑΤΟ
Αυτό το δώρο έκανε… πυρ και μανία τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος επιτέθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη δηλώνοντας πως «δεν υπάρχει κανένα οικουμενικό ίδρυμα στην Τουρκία».
Μεταξύ άλλων ο Μπαχτσελί έκανε λόγο για προκλήσεις και «προσβολή για τους αξιότιμους πολίτες μας που αγαπούν την Τραμπζονσπόρ».
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία