Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «διάβολος» με το… αγγελικό πρόσωπο που «τρομοκρατεί» Premier League

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «διάβολος» με το… αγγελικό πρόσωπο που «τρομοκρατεί» Premier League

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έκανε… πλάκα απέναντι στην Μπόρνμουθ με ένα γκολ και μια ασίστ και έδειξε ξανά έτοιμος για μια ακόμη ονειρική σεζόν…

«Όταν ήμουν στο Μόναχο ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Bundesliga. Ήταν ήδη καλός, πριν έρθουμε εμείς στη Μάντσεστερ Σίτι και θα είναι καλός και μετά. Σκόραρε και ένα καλό γκολ…», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ, κόντρα στην οποία η ομάδα του επικράτησε με 4-0 και έκανε το 2×2 στη φετινή Premier League.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» στη νίκη με 4-0 απέναντι στην Μπόρνμουθ. Μία φράση η οποία έχει γίνει συνήθεια πλέον, καθώς τα τελευταία χρόνια ο Βέλγος άσος δείχνει συνεχώς ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων του πλανήτη.

Κόντρα στα «κεράσια» ο Ντε Μπρόινε έδωσε στο ποδοσφαιρικό κοινό μια ανεπανάληπτη παράσταση. Και μάλιστα χωρίς καν να πατήσει το… γκάζι. Χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να «υποχρεώσει» ολόκληρο τον πλανήτη να… χαζεύει τη μαγεία του.

Αφού ο Γκουντογκάν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, έφτασε στο 31ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε να προσφέρει μια ανεπανάληπτη στιγμή, σκοράροντας για το 2-0 με έναν μοναδικό τρόπο.

Ο Βέλγος σταρ ξεχύθηκε στην κόντρα και βρήκε δίχτυα με ένα φοβερό τελείωμα με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού, αναγκάζοντας τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να του υποκλιθεί. Λίγα λεπτά αργότερα, ο KDB «σέρβιρε» στον Φόντεν με μια υπέροχη κάθετη, για το 3-0 του πρώτου μέρους.

Αυτή ήταν και η 9η του ασίστ μέσα στο 2022 στην Premier League, έχοντας την πρωτιά στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, μαζί με τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Τότεναμ.

Συνολικά μέσα στο έτος ο Βέλγος σούπερ σταρ έχει συμμετοχή σε 20 γκολ, καθώς πέρα από τις 9 ασίστ έχει σκοράρει και 11 φορές. Μάλιστα, στα τελευταία του 15 παιχνίδια στο «Έτιχαντ», ο 31χρονος έχει συνολικά 11 γκολ και 10 ασίστ!

Επιπλέον, κανένας μέσος από το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν δεν έχει σκοράρει περισσότερες φορές από τον KDB ο οποίος έφτασε τα 16 με το χθεσινό απέναντι στην Μπόρνμουθ, έχοντας τέσσερα περισσότερα από τον 2ο Μάντισον.

Ακόμα ένα φοβερό στατιστικό story, είναι το γεγονός πως απέναντι στα «κεράσια» ο Ντε Μπρόινε είχε για 20η φορά στην Premier League από τουλάχιστον ένα γκολ και μια ασίστ.

Μόνο οι Σαλάχ και Σον έχουν περισσότερα παιχνίδια με ένα γκολ και μια ασίστ, από την ημέρα που έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη ο Βέλγος μαέστρος.

Όλα αυτά, έχοντας καταφέρει παράλληλα να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην τελική τριάδα της UEFA για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της σεζόν, καθώς όπως και τις δύο προηγούμενες φορές, έτσι και φέτος, ο Ντε Μπρόινε θα «παλέψει» για τον συγκεκριμένο τίτλο, κάτι που αποδεικνύει πως τα τελευταία χρόνια είναι ένας εκ των κορυφαίων…

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024