Ντομάτα, καρπούζι και φέτα
Ενας εξαίσιος συνδυασμός αρωματισμένος με βασιλικό και δυόσμο.
Spotlight
-
Δεκτή η προσφυγή γονέα θύματος στα Τέμπη κατά εισαγγελικής απόφασης - Παραπέμπεται στον Άρειο Πάγο
-
Barbra Streisand: Η μυθική καριέρα και οι μεγάλοι έρωτες της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας
-
Κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ σε φυλακή για να αποδράσουν αλλά έπεσαν σε αστυνομικούς
-
Πέντε συμβουλές που θα ενισχύσουν την έμφυτη νοημοσύνη του σκύλου σας
Προετοιμασία 15΄
ΥΛΙΚΑ (για 4 μερίδες)
5 μέτριες ώριμες ντομάτες, σε μεγάλα κομμάτια
1 ματσάκι γλιστρίδα καθαρισμένη και κομμένη στα τρία
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
Ψίχα από 1 μεγάλη φέτα καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια), σε μέτρια κομμάτια
2 κ.σ. ξίδι βαλσαμικό
5 κ.σ ελαιόλαδο
Χυμός από 1 λάιμ
2 κ.σ. φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος
2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
¼ κ.σ. πιπέρι καγιέν
Αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αναμειγνύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τις ντομάτες, τη γλιστρίδα, το κρεμμύδι, τη φέτα και το καρπούζι. Ανακατεύουμε καλά σε ένα μικρό μπολ το ξίδι, το λάδι, το χυμό λάιμ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, ανακατεύουμε με προσοχή για να μη διαλυθεί το καρπούζι και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις