Τάκης Θεοδωρικάκος: Μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής – Αισθάνθηκε αδιαθεσία
Τα κόμματα ζήτησαν από τον προεδρεύοντα κ. Μπούρα να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, κάτι που έγινε τελικώς αποδεκτό
Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν ανέβηκε πριν λίγο στο βήμα, στη Βουλή, προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα της εκπαίδευσης των αστυνομικών.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε να διακόψει για λίγο την ομιλία του, προκειμένου να συνεχίσει λίγο αργότερα και αυτή την ώρα βρίσκεται στο ιατρείο της Βουλής, για προληπτικούς λόγους.
Δείτε τι συνέβη στο βίντεο
Ο κ. Θεοδωρικάκος συνοδεύτηκε στο ιατρείο της Βουλής, παρότι ο ίδιος διαμήνυε προς πάσα κατεύθυνση πως είναι καλά και δεν έχει κάτι.
Η ανάρτηση του υπουργού
Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός έκανε ανάρτηση ενημερώνοντας πως «οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία».
Οι επιπτώσεις μιας ίωσης προκάλεσαν μια μικρή αδιαθεσία. Κι έτσι γνώρισα και το γιατρό της βουλης. Όλα καλά! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους για τις ευχές σας! Συνεχίζουμε με δύναμη!
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) July 26, 2022
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος



