Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H γυναίκα που χάρισε το νυφικό της σε μια άγνωστη και ενέπνευσε ένα ολόκληρο κίνημα

H γυναίκα που χάρισε το νυφικό της σε μια άγνωστη και ενέπνευσε ένα ολόκληρο κίνημα

Όταν η Gwendolyn Stulgis αγόραζε το νυφικό της, τα δύο πιο σημαντικά πράγματα ήταν η τιμή και το πατρόν.

Αφού δοκίμασε διάφορα σχέδια σε ένα κατάστημα νυφικών, τίποτα δεν της έκανε εντύπωση. Την ώρα που ήταν έτοιμη να φύγει, η πωλήτρια της ζήτησε να κοιτάξει ένα ακόμη φόρεμα.
«Η κυρία που με βοηθούσε είπε: ««Λοιπόν, περιμένετε ένα λεπτό. Νομίζω ότι έχω κάτι για εσάς, τελικά», εξηγεί η Stulgis.

«Είχε χρώμα σαμπάνιας. Είχε μακριά μανίκια, γυαλιστερή δαντέλα παντού. Είχε αυτά τα κουμπιά που κυριολεκτικά ξεκινούσαν από τη μέση της πλάτης, μέχρι την ουρά, κάτι που μου άρεσε πολύ. Στεκόμουν εκεί και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια γιατί ήταν πραγματικά το φόρεμα που ήθελα πραγματικά».

Ήταν λίγο πάνω από τον προϋπολογισμό της, αλλά μετά από παρότρυνση της πεθεράς της, η Stulgis το αγόρασε. Και αφού φόρεσε το φόρεμα στην τελετή, αποφάσισε ότι του άξιζε μια καλύτερη μοίρα από το να κάθεται στη ντουλάπα της και να μαζεύει σκόνη.

«Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς θα το έκανα. Κατέληξα να βάλω κάτι στο Facebook», είπε.

Η Stulgis βομβαρδίστηκε. Έλαβε περισσότερα από 70 μηνύματα, με κάθε μελλοντική νύφη να περιγράφει τι θα σήμαινε γι’ αυτήν η παραλαβή του φορέματος.

Τελικά κατέληξε σε μια γυναίκα που ζούσε κοντά – ένα κίνημα είχε μόλις γεννηθεί. Η Stulgis έλαβε μηνύματα από άλλες γυναίκες που επίσης ήθελαν να δωρίσουν τα νυφικά τους, καθώς και από εκείνες που έψαχναν ένα φόρεμα για τον δικό τους γάμο.

H Gwendolyn Stulgis την ημέρα του γάμου της. πηγή: Facebook

Η Stulgis δημιούργησε μια ομάδα στο Facebook με την ονομασία «Shared Dream Dresses». Υπολογίζει ότι από τον Ιούνιο έχουν αλλάξει χέρια περισσότερα από 200 φορέματα και η δύναμη της ομάδας συνεχίζει να αυξάνεται.

Η Diana Bowman ήταν μία από τις γυναίκες που δώρισε το φόρεμά της μέσω της ομάδας του Facebook και δήλωσε ότι της δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσει κάποιον άλλον με το άγχος που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια της αναζήτησης φορέματος.

«Για μένα, ήταν επίσης μια διαφορετική εμπειρία επειδή είμαι plus size και η εύρεση νυφικού σε plus size είναι πραγματικά, πραγματικά δύσκολη», δήλωσε. «Οπότε αν μπορούσα να πάρω αυτό το άγχος από κάποιον, περνώντας του ένα πανέμορφο φόρεμα σε plus size, υπέθεσα ότι πρέπει να το κάνω».

Η Bowman δώρισε το φόρεμά της υπό έναν όρο: να συνεχίσει να δωρίζεται σε μελλοντικές νύφες.
«Ελπίζω αυτό το φόρεμα να περνάει από νύφη σε νύφη σε νύφη και να φθαρεί και να γίνει κουρέλι στο τέλος της ζωής του εξαιτίας όλων των γάμων στους οποίους έχει φορεθεί», είπε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024