Στο Παίδων Πεντέλης ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πυροσβέστες και με υπαλλήλους του νοσοκομείου
Την αυτοψία στις πληγείσες από την καταστροφική πυρκαγιά περιοχές της Πεντέλης ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού είναι το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης -το οποίο εκκενώθηκε λόγω της φωτιάς.
Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.
«Είμαστε ευγνώμονες»
Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πυροσβέστες και υπαλλήλους του νοσοκομείου, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για το έργο τους.
«Είμαστε ευγνώμονες» ανέφερε ο πρωθυπουργός προς τους πυροσβεστες.
Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί επίσης στο Ντράφι, τη Διώνη, την Παλλήνη και άλλα σημεία που σημειώθηκαν καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Πρέβεζα, προκειμένου να μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα.
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων