Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραδιά Όπερας στη μνήμη διακεκριμένων καλλιτεχνών του Λυρικού Θεάτρου

Βραδιά Όπερας στη μνήμη διακεκριμένων καλλιτεχνών του Λυρικού Θεάτρου

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγαπημένα αποσπάσματα από λυρικά έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών και είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αείμνηστων καλλιτεχνών που έφυγαν πρόσφατα από κοντά μας.

Πολύ πρόσφατα, μέσα στους τελευταίους μήνες, έφυγαν αδόκητα από τη ζωή πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι, διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες του Λυρικού Θεάτρου, όπως οι σολίστ Γιολάντα ντι Τάσσο, Παύλος Ράπτης, Λέλα Στάμος, Δάφνη Ευαγγελάτου, Μάρθα Αράπη και ο αρχιμουσικός Κάρολος Τρικολίδης.

Στην τιμητική αυτή μουσική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» του Δήμου Βριλησσίων συμμετέχουν κορυφαίοι καλλιτέχνες, πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που προσφέρονται αφιλοκερδώς, μεταξύ των οποίων ο μαέστρος Βύρων Φιδετζής και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάριος Φραγκούλης και η Deborah Myers στο Βεάκειο Θέατρο

Οι φίλοι του λυρικού τραγουδιού και της όπερας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένες άριες και σύνολα από όπερες των Βέμπερ, Γκλουκ, Μότσαρτ, Γκουνώ, Ροσσίνι, Ντονιτσέτι, Ρ. Στράους, Σουπέ, Καρρέρ, Σαμάρα, Βέρντι, Τζορντάνο, Τσιλέα, Τσαϊκόφσκυ, Μάγιερμπερ.

Συμμετέχουν (προσφερόμενοι αφιλοκερδώς) οι κορυφαίοι λυρικοί καλλιτέχνες

Θεοδώρα Μπάκα, Χρήστος Κεχρής, Μαρισία Παπαλεξίου, Μάριος Σαραντίδης, Βασιλική Καραγιάννη, Γιάννης Χριστόπουλος, Πέτρος Μαγουλάς, Σοφία Κυανίδου, Χρύσα Μαλιαμάνη, Λένια Ζαφειροπούλου, Χάρης Ανδριανός, Λυδία Ζερβάνου, Δημήτρης Σιγαλός, Τζούλια Σουγλάκου, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Μίνα Πολυχρόνου, Δημήτρης Πακσόγλου, Μαίρη -Έλεν Νέζη,Χριστόφορος Σταμπόγλης

Ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024