Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Στην Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές η ηθοποιός - Ποιο νησί επέλεξε

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Στην Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές η ηθοποιός – Ποιο νησί επέλεξε

«Απόβαση» αστέρων του Χόλυγουντ στα ελληνικά νησιά

Πολλοί είναι οι διάσημοι stars που προτιμούν την χώρα μας φέτος για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Νικόλ Σέρζινγκερ επέλεξε την Μύκονο και τη Σαντορίνη, o Τζέιμς Φράνκο «ψήφισε» και αυτός το νησί των ανέμων ενώ το ίδιο έκανε και ο Πολ ΜακΚάρντεϊ.

Επίσης,τα καταγάλανα νερά του Ιονίου απόλαυσε η Ναόμι Γουότς ενώ από την μεριά της η Μόνικα Μπελούτσι προτίμησε την Πάρο.

Εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα βρίσκεται και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Η διάσημη ηθοποιός που λατρέψαμε από τον ρόλο της Κάρι στο «Sex and the city» ταξίδεψε στη χώρα μας «incognito».

Συγκεκριμένα, πάτησε το πόδι της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Πέμπτη (14/7) και συνοδευόμενη από τα δύο της παιδιά πήρε το πλοίο με προορισμό τη Σύρο.

Η 57χρονη ταξίδεψε στον VIP χώρο και καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή. Ωστόσο, μία κυρία που ταξίδευε μαζί της την κατάλαβε και της ζήτησε να βγάλουν φωτογραφία. Εκείνη αρνήθηκε ευγενικά θέλοντας να κρατήσει μυστικό το ταξίδι της.

Όταν μιλούσε για τα γκρίζα μαλλιά της

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν έχει άγχος για τα γηρατειά. Πρόσφατα η 57χρονη έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες για την πλούσια, αλλά γκρίζα κόμη της και εκείνη έδωσε την καλύτερη απάντηση για τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν.

«Είναι τρομερό. Έγιναν μήνες και μήνες συζητήσεων για το πόσο γενναία είμαι που έχω γκρίζα μαλλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, χειροκροτήστε το θάρρος κάποιου άλλου για κάτι».

«Όταν βγαίνω από την πόρτα, θέλω να αισθάνομαι καλά, σύμφωνα με τα δικά μου πρότυπα. Δεν μου λείπει η ματαιοδοξία. Υποθέτω, ότι απλά δεν με νοιάζει αρκετά η γνώμη των άλλων… Όλοι γερνούν. Θα γκριζάρετε κάποια στιγμή. Αυτή είναι η πραγματικότητα», σημείωσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024