Πέτσας: Ό,τι περιθώριο έχει ο προϋπολογισμός θα το επιστρέφουμε στην κοινωνία
Τόνισε ότι αυτό που θα κάνει η κυβέρνηση είναι να στηρίζει όσο υπάρχει το πρόβλημα και εκτίμησε ότι οι πληθωριστικές πιέσεις φαίνεται πως θα διαρκέσουν τους επόμενους μήνες
Ένα βασικό ζήτημα του πληθωρισμού είναι να μην επηρεάσει τις προσδοκίες, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Τόνισε ότι αυτό που θα κάνει η κυβέρνηση είναι να στηρίζει όσο υπάρχει το πρόβλημα και εκτίμησε ότι οι πληθωριστικές πιέσεις φαίνεται πως θα διαρκέσουν τους επόμενους μήνες.
Ό,τι περιθώριο έχει ο προϋπολογισμός θα το δίνουμε πίσω στην κοινωνία, είπε ο κ. Πέτσας.
Ανέφερε ότι φαίνεται πως υπάρχει μια αυξητική τάση στις τιμές σε κάποια προϊόντα και όχι μόνο στα καύσιμα.
Ωστόσο, πρόσθεσε ότι στην Ελλάδα θα έχουμε ανάπτυξη φέτος χάρη τόσο στον τουρισμό όσο και στις πολιτικές της κυβέρνησης.
Προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές για την άνοιξη του 2023, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, σημείωσε, τέλος, ο κ. Πέτσας και τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το μεταρρυθμιστικό έργο της.
- Λίγα και καλά: Πέντε πράγματα που απογειώνουν τη γυμναστική στο σπίτι
- Μειώστε τα «φέσια» προς τους ιδιώτες λέει το ΥΠΟΙΚ σε φορείς τους Δημοσίου
- Όχι άλλες κατεδαφίσεις «στα τυφλά» σε παραδοσιακούς οικισμούς λέει το ΣτΕ
- Συνταγή: Γιουβέτσι κοτόπουλο
- Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και 19 τραυματίες από τις ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στη Νέα Σμύρνη
