Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύφθηκε και ο ΠΑΟΚ: Όχι στον Κλάτενμπεργκ, ναι στην ΕΠΟ

Αποκαλύφθηκε και ο ΠΑΟΚ: Όχι στον Κλάτενμπεργκ, ναι στην ΕΠΟ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στο Δ.Σ της Super League εξέφρασε τη θέση του ΠΑΟΚ στο θέμα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και κατ’ επέκταση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Υπέρ του ορισμού ξένου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ, αλλά κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τάχθηκε ο ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη συνεδρίαση του Συνεταιρισμού τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι υπέρ του ορισμού ενός ξένου προέδρου στην ΚΕΔ, αλλά δεν πρόκειται να στηρίξει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς ο Βρετανός μετά δύο χρόνια στη χώρα μας έχει… ελληνοποιηθεί και έχει «χτίσει» σχέσεις με παράγοντες και πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Άλβες προσπαθεί να φέρει τον Βέζο στην ΑΕΚ»

Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν είχαν πάρει θέση στην προηγούμενη συνεδρίαση της Super League όταν προέκυψε το θέμα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τάσσονται εναντίον του Βρετανού και συντάσσονται με την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο, που όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, πρότεινε ως νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ τον Στέφεν Μπένετ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας Αρχής τόνισε επίσης ότι η στάση του Δικεφάλου του Βορρά θα είναι ανάλογη και στο μέλλον, υπογραμμίζοντας ότι η θητεία του εκάστοτε προέδρου της ΚΕΔ θα πρέπει να ολοκληρώνεται με τη λήξη του συμβολαίου του.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα στήριξε ανοιχτά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τονίζοντας ότι την ευθύνη για την επιλογή του νέου προέδρου της ΚΕΔ την έχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κι όχι η Λίγκα.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024