Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Αυτοί είναι οι πέντε διαγωνιζόμενοι στον μεγάλο τελικό – Πώς πήραν το χρυσό εισιτήριο

X Factor: Αυτοί είναι οι πέντε διαγωνιζόμενοι στον μεγάλο τελικό – Πώς πήραν το χρυσό εισιτήριο

Δείτε βίντεο από την παρουσία τους στο μεγάλο σόου

Με τις εκπληκτικές φωνητικές επιδόσεις αλλά και την προσωπικότητά τους, οι Γίναμε, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου βρίσκονται απόψε, στις 21:00 στο MEGA, ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο.

Έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό του «X Factor», όπου θα αποκαλυφθεί ποιο θα είναι το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής. Σε ένα live show που αναμένεται να είναι πιο φαντασμαγορικό και μουσικά χορταστικό από κάθε άλλο, πέντε διαγωνιζόμενοι θα ριχτούν στη μάχη για το έπαθλο ρεκόρ αλλά και για ένα νέο, ελπιδοφόρο ξεκίνημα στον χώρο της μουσικής.

Οι Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, και η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου διεκδικούν, ο νικητής 150.000 ευρώ και το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records, και ο δεύτερος φιναλίστ 50.000 ευρώ.

Οι τέσσερις σόλο καλλιτέχνες και η μπάντα που έφτασαν ως τον αποψινό τελικό είχαν ομολογουμένως εξαιρετικές επιδόσεις και βελτιώνονταν με κάθε βήμα σε όλη την πορεία τους στο μουσικό talent show του MEGA. Κατάφεραν με τη φωνή, τη σκηνική παρουσία, το καλλιτεχνικό προφίλ και την προσωπικότητά τους να κερδίσουν την ψήφο και την αγάπη του κοινού, που αποφασίζει το αποτέλεσμα με δωρεάν ψηφοφορία.

Λίγη ώρα πριν τον μεγάλο τελικό, που τον περιμένουμε με αγωνία για να επιλέξουμε τον νικητή του «X Factor» ψηφίζοντας στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA, ας θυμηθούμε τα τραγούδια που είπαν και τα σχόλια που άκουσαν στην κρίσιμη αναμέτρηση του ημιτελικού.

#ΜeTonMihali

Γίναμε

Το δίδυμο του Κωστή και του Θανάση δεν ξεσήκωσε μόνο τους συμπατριώτες τους με τα παραδοσιακά «Εγώ κρασί δεν έπινα» και «Για πες μας χάρε» αλλά και τον ήχο του κλαρίνου. Ο Χρήστος Μάστορας βρήκε «φανταστικές» τις ραπ ρίμες του Θανάση, ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι το πάντρεμα που κάνουν οι Γίναμε αποτελεί μουσική «πρόταση», ενώ ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε: «Ήταν αριστούργημα. Η ηπειρώτικη μουσική είναι θησαυρός Σας ευχαριστούμε που τη φέρατε απόψε στο “X Factor”».

#MeTonChristo

Έλενα Λαζαρίδου

Με μια επιβλητική ερμηνεία του «Τράβα σκανδάλη», που έχει πει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Έλενα ενθουσίασε τη Μαρίζα Ρίζου: «Είσαι εκπληκτική τραγουδίστρια. Το τραγούδησες φοβερά. Η τεχνική σου είναι άρτια. Βρήκες τον εαυτό σου». Ο Μιχάλης Κουινέλης… μεταφέρθηκε αλλού με την ερμηνεία: «Ήταν πολύ μεταδοτικό αυτό που έκανες, μας ταξίδεψες».

Αίσθηση έκανε το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη: «Υπάρχουν στο επάγγελμα πάρα πολλές τρααγουδίστριες πάρα πολύ κατώτερές σου. Αν προσέξεις, τις έχεις φάει λάχανο!»

#MeTiMariza

Χρήστος Αδαμόπουλος

«Υπέροχο» βρήκε τον Χρήστο ο Ηλίας Ψινάκης, που επέλεξε το «Φίλα με» του Σταμάτη Κραουνάκη. Ο Χρήστος Μάστορας πρόσθεσε: «Είσαι η απόλυτη αποκάλυψη του “X Factor”. Αύριο, οι καλύτεροι συνθέτες και στιχουργοί στην Ελλάδα θα πρέπει να σου δώσουν ένα τραγούδι». Η μέντοράς του, Μαρίζα Ρίζου δήλωσε περήφανη για τον Χρήστο, για την πορεία και την εξέλιξή του στο talent show του MEGA. «Είσαι φοβερός. Έχεις προσωπικότητα», του είπε.

Άγγελος Αρχανιωτάκης

Επιλέγοντας το «Blue Jeans» της Lana Del Rey, που του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει για μία ακόμη φορά το φωνητικό του εύρος, ο Άγγελος άφησε άφωνο τον Στέλιο Ρόκκο, που αρκέστηκε να πει «συγχαρητήρια». Ο Χρήστος Μάστορας ήταν πληθωρικός στο δικό του σχόλιο: «Πάνω στη σκηνή είσαι ακραίος, θρασύς, ακροβατείς πάνω σε ένα πολύ λεπτό σκηνή και αυτό είναι που δημιουργεί ένταση στο κοινό και αυτό είναι που θαυμάζω σε σένα. Είσαι ένας σταρ πάνω στη σκηνή».

#MeTonStelio

Έλενα Παναγιωτίδου

Με ένα τραγούδι που ο Μιχάλης Κουινέλης χαρακτήρισε διαμάντι της ελληνικής δισκογραφίας, το «Σε γυρεύω» του Γιάννη Πάριου, η Έλενα… νευρίασε τον Χρήστο Μάστορα και τον Στέλιο Ρόκκο, που ζηλεύουν την τεχνική της: «Το έχεις τερματίσει φωνητικά. Η φωνή σου είναι από άλλον πλανήτη, ολόσωστη. Τα γυρίσματά σου… Κοιταζόμασταν με τον Στέλιο και λέγαμε “Τι έκανε τώρα εκεί;”. Είναι τεράστιο ταλέντο αυτό που έχεις». «Είσαι θεά», είπε στην Έλενα ο Νίκος Μουρατίδης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024